Türkiye’deki Mobil Uygulama Ortamını Keşfetmeye hazır olun.
tekden site sağı sünnet
Haber
04 Haziran 2024 - Salı 08:00 Bu haber 495 kez okundu
 
Türkiye’deki Mobil Uygulama Ortamını Keşfetmeye hazır olun.
En son mobil uygulama trendlerinin ve karşılaştırmalı değerlendirmelerin yer aldığı Adjust mobil uygulama trendleri Türkiye raporu, hızlı eyleme dönüştürülebilir bilgiler sunuyor.
GÜNDEM Haberi
Türkiye’deki Mobil Uygulama Ortamını Keşfetmeye hazır olun.

Lider ölçümleme ve analitik şirketi Adjust tarafından yayınlanan Türkiye mobil uygulama trendleri raporuna göre, indirimlerdeki önemli artış, artan tüketici harcamaları ve artan kullanıcı etkileşimi ile Türkiye’nin Mobil Uygulama Pazarı hızla büyüyor. Tüketici harcamaları bir önceki yıl 690 milyon dolar seviyesindeyken, bu rakam 2023'te 910 milyon dolara yükseldi.

 

Bu ivme, ülkenin gelişmiş mobil altyapısı ve akıllı telefonların benimsenmesindeki artıştan kaynaklanıyor; bu da Türkiye’yi küresel mobil pazarında yükselen bir güç merkezi haline getiriyor, geliştiriciler ve reklamverenlere erişimlerini genişletmeleri için fırsatlar sunuyor.

 

Adjust raporunda, Türkiye’de hızla gelişen uygulama kullanım alışkanlıkları inceleniyor.

 

Hızlı, eyleme dönüştürülebilir bilgiler arayan pazarlamacılar için özel olarak hazırlanan rapor, önemli kriterleri ortaya koyuyor ve en son trendleri öne çıkarıyor.

 

Raporun önizlemesi:

 

Türkiye uygulama pazarındaki en önemli trendlere kısa bir bakış.

 

2022, 2023 ve 2024’ün ilk çeyreğinde, Türkiye’deki oyun oturum süreleri sürekli olarak hem küresel hem de MENAT ortalamalarını aştı.

Türkiye’deki finans uygulamaları, MENAT ortalamasını beş puan aşarak 22’lik 1.gün elde tutma oranına sahip oldu.

2024 yılının ilk çeyreğinde, Türkiye’deki alışveriş uygulaması yüklemeleri bir önceki yıla göre 36, oturum sayısı ise 25 arttı.

Adjust’ın Orta Doğu, Türkiye ve Afrika Satış Direktörü Başak Zerman: "Türkiye'nin mobil ekosistemi, inovasyon ve büyümenin merkezi konumunda. Geniş fırsatlara sahip olan Türkiye pazarında başarının anahtarı, hızlı ve veriye dayalı kararlar almayı sağlayan yeni nesil analitiğin gücünden yararlanmaktan, yapay zeka teknolojileri ile kullanıcı deneyimini kişiselleştirmekten ve etkileşimi artırmaktan geçiyor."

 

Şimdi Adjust’ın hazırladığı Mobil Uygulama Trendleri: Türkiye indirin ve Türkiye’deki pazarlama stratejinizi güçlendirmeye başlayın.

 

Adjust Hakkında

 

Bir AppLovin (NASDAQ: APP) şirketi olan Correct, dünya çapındaki pazarlamacıların mobil platformlardan CTV'ye ve ötesine kadar platformlarda uygulamalarını ölçmesi ve büyütmesi konusunda güvenmektedir. Adjust hızlı büyüyen dijital markalardan ilk uygulamalarını başlatan fiziksel şirketlere kadar, uygulama pazarlama yolculuğunun her aşamasında şirketlerle çalışır. Adjustın güçlü ölçümü ve analitiği, daha iyi sonuçlar sağlayan görünürlük, öngörüler ve temel araçlar sağlar.

Kaynak: Editör:
Etiketler: Türkiye’deki, Mobil, Uygulama, Ortamını, Keşfetmeye, hazır, olun.,
Yorumlar
Haber Yazılımı