Türkiye Kupası Beşiktaş’ın
tekden site sağı sünnet
Haber
23 Mayıs 2024 - Perşembe 22:45 Bu haber 687 kez okundu
 
Türkiye Kupası Beşiktaş’ın
62. Ziraat Türkiye Kupası Finali'nde Beşiktaş ile Trabzonspor karşı karşıya geldi. Beşiktaş kupayı alan taraf oldu.0
SPOR Haberi
Türkiye Kupası Beşiktaş’ın

62. Ziraat Türkiye Kupası Finalinde Beşiktaş ile Trabzonspor karşı karşıya geldi. Keyifli bir maç ortaya konulan finalde Türkiye Kupasını kazanan takım

62. Ziraat Türkiye Kupası Şampiyonu bEŞİKTAŞ OLDU

 

 

Beşiktaş ile Trabzonspor, 62. Ziraat Türkiye Kupası Finali'nde karşı karşıya geldi. Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nda oynanan maç ATV'den canlı yayınlandı.

Müsabakayı Ali Şansalan yönetti. Şansalan'ın yardımcılıklarını Serkan Ok ve Serkan Olguncan yaptı. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Burak Pakkan’dı. Müsabakada Dennis Johan Higler VAR, Murat Erdoğan, Murat Tuğberk Curbay ve Hakan Ceylan da AVAR olarak görev yaptı.

 

Karşılaşmanın ilk yarısında Trabzonspor 1-0 öne geçti. İlk yarının uzatma bölümünde Beşiktaş penaltı kazandı ve skoru eşitleyerek ilk yarı 1-1 sona erdi.

Maçın ikinci yarısına Beşiktaş hızlı başladı ve skoru 2-1 yaptı. Karşılıklı atakların yaşandığı maçta son dakikalarda Trabzonspor skoru 2-2 yaptı. Karşılaşmanın uzatma dakikalarına gideceği düşünülürken Beşiktaş skoru 90. Dakikada 3-2 yaptı. Beşiktaş rakibini 3-2 mağlup ederek Türkiye Kupasını müzesine götürdü.

Kaynak: Editör:
Etiketler: Türkiye, Kupası, Beşiktaş’ın,
Yorumlar
Haber Yazılımı