TUTKU YATAK’TAN ÇİFTLERE ÖZEL YATAK
tekden site sağı sünnet
Haber
16 Kasım 2021 - Salı 11:46 Bu haber 4324 kez okundu
 
TUTKU YATAK’TAN ÇİFTLERE ÖZEL YATAK
Farklı vücut yapılarına sahip çiftler için geliştirilen Dual Comfort Sistemi, çiftlerin yatak sertliğini bölgesel olarak istedikleri gibi kullanmalarını sağlıyor. Bu sayede çiftlerin biri yumuşak yatakta yatarken diğeri sert yatakta yatabiliyor.
YAŞAM Haberi
TUTKU YATAK’TAN ÇİFTLERE ÖZEL YATAK

Birçok çiftin sıkıntısı olan uyku esnasında yataktaki yumuşaklık ve sertlik konusu, Tutku Yatak’ın Dual Comfort özellikli Comfort Zone modeli ile tarihe karışıyor. Uyku konusundaki anlaşmazlıklarda, çiftlerin konforlu bir uyku için partnerlerinden farklı sertlik seviyesine duydukları ihtiyaçlarını karşılamak üzere geliştirilen dual comfort özellikli

Comfort Zone yatak modeli, partnerlerin ihtiyacı olan kişiselleştirilmiş konfor dereceleri sayesinde, yatağın iki bölümünde iki farklı yay ve destek sistemi kullanılarak üretiliyor.

“Yatakta Tutku, Kaliteli Uyku”

Yataktaki bu teknoloji ile kişisel yatak tercihini tek bir yatakta buluşturmanın yanı sıra, özellikle farklı vücut yapılarına sahip çiftler için geliştirilen dual comfort sistemi, çiftlerin yatak sertliğini bölgesel olarak istedikleri gibi kullanmalarını sağlıyor. Bu sayede çiftlerin biri yumuşak kısımda yatarken diğeri ise sert kısımda rahatlıkla uyuyabiliyor.

Siz de en yeni yatak modellerini www.tutkuyatak.com.tr adresinden inceleyebilir ve Türkiye genelinde yer alan Tutku Yatak mağazalarını ziyaret ederek en güzel koleksiyonları yakından keşfedebilirsiniz.

Kaynak: Editör:
Etiketler: TUTKU, YATAK’TAN, ÇİFTLERE, ÖZEL, YATAK,
Yorumlar
Haber Yazılımı