ÜRETİM KISITLANINCA EKMEK KUYRUĞU UZADI
tekden site sağı sünnet
Haber
25 Ocak 2022 - Salı 08:33 Bu haber 1470 kez okundu
 
ÜRETİM KISITLANINCA EKMEK KUYRUĞU UZADI
Doğalgaz ve elektrikte kısıtlamaya gidilmesi vatandaşın ucuz ekmek aldığı Kent Ekmek’te de üretim azaltıldı. Gün içinde iki kez büfeye gelen ekmek sadece sabah bir kez geldi. Bu durum sabahın eksi 11 derece soğuk havasında ucuz ekmek için uzun kuyruklara neden oldu.
GÜNDEM Haberi
ÜRETİM KISITLANINCA EKMEK KUYRUĞU UZADI

Vatandaşın 75 kuruş daha aşağı satışa sunulan Kayseri Büyükşehir Belediyesi Kent Ekmek’in üretimi olan ekmeklere talebi her geçen gün artıyor. Son zamanlarda doğalgaz ve elektrikte yaşanan kısıtlama ise uzun ekmek kuyruğunu sabahın erken saatlerinde eksi 11 derece soğuk havada oluşmasına neden oldu. Dün Kent Ekmek Büfeleri, öğleden sonra ekmek gelmeyeceğini belirten yazılarını büfelere astı. Öğleden sonra ikinci kez gelen ekmek büfelere gelmedi ve sabah gelen ekmekte saat 11.00 gibi bitmesi üzerine vatandaş fırınlara yöneldi. Bu durum var olan ekmek kuyruğunu sabahın erken saatlerine taşıdı. Sabah termometreler eksi 11 dereceyi gösterdiği hava soğukluğunda uzun kuyruk oldu ve vatandaşlar ekmek almaya çalıştı.

Dün saat 12.00 gibi bütün Kent Ekmek Büfelerinde ekmek bittiği ve öğleden sonra ekmek gelmeyeceğini belirten yazılar asılmıştı. Ekmeğin neden gelmediğini soran vatandaşlar ise, Kent Ekmek’in doğalgaz ve elektrik üretiminde kısıtlama nedeniyle üretimin azatlığı cevabını aldı. Bu duruma tepki gösteren insanlar, en temel ihtiyaç olan ekmekte doğalgaz ve elektrik kısıtlamasının gerekçe gösterilerek ekmek üretiminin azaltılmasına tepki gösterdi.

Kaynak: Editör:
Etiketler: ÜRETİM, KISITLANINCA, EKMEK, KUYRUĞU, UZADI,
Yorumlar
Haber Yazılımı