Vali Çiçek’ten gazi ve çocuklarına yakın ilgi
tekden site sağı sünnet
Haber
19 Eylül 2022 - Pazartesi 19:52 Bu haber 271 kez okundu
 
Vali Çiçek’ten gazi ve çocuklarına yakın ilgi
Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, 19 Eylül Gaziler Günü nedeniyle törenlere katılırken gazi ve aileleriyle yemekte bir araya geldi. Vali, gazi ile çocuklarına yakın ilgi gösterdi.
GÜNDEM Haberi
Vali Çiçek’ten gazi ve çocuklarına yakın ilgi

Vali Gökmen Çiçek, ilk olarak Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç ve İl protokolü ile birlikte, "19 Eylül Gaziler Günü" nedeniyle Cumhuriyet Meydanı'nda Atatürk Anıtı'na çelenk sunumuna katılarak, Gaziler  gününü kutladı.

Ardından Vali Çiçek,  Garnizon Komutanı Tuğgeneral Haldun Taşan, Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç ve il protokolü ile birlikte Türkiye Muharip Gaziler Derneği Kayseri Şubesini ziyaret etti.

Vali Çiçek, Dışişleri Bakan Yardımcısı ve AB Başkanı Büyükelçi Sayın Faruk Kaymakcı ve il protokolü ile birlikte, Kartal Şehitliği'ni ziyaret ederek, şehitlerimiz için dua etti. Burada gaziler, şehit aileleri ile bir süre sohbet etti.

Gün içinde Vali Çiçek, Gaziler Günü dolaysıyla, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Haldun Taşan ve İl protokolü ile birlikte Valilik tarafından düzenlenen yemekte Gaziler ve aileleri ile bir araya geldi.

Kaynak: Editör:
Etiketler: Vali, Çiçek’ten, gazi, ve, çocuklarına, yakın, ilgi,
Yorumlar
Haber Yazılımı