Vali Gökmen Çiçek başlattı
tekden site sağı sünnet
Haber
18 Ağustos 2022 - Perşembe 22:44 Bu haber 645 kez okundu
 
Vali Gökmen Çiçek başlattı
Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, Ali Dağı’ndan yamaç paraşütü ile atlayış yaptıktan sonra siyaset ve bürokrasi de yamaç paraşütün ilgi gösterdi ve aynı heyecanı yaşadılar.
TURİZM Haberi
Vali Gökmen Çiçek başlattı

Kayseri Valiliği görevine geldikten sonra şehrin ekonomisi, sanayisi ve ticaretinin yanı sıra turizm ve kültürel değerlerinin de ön plana çıkartılması için kısa zamanda önemli işler yapan Vali Gökmen Çiçek, hava sporlarının dikkat çekmesi için de Ali Dağı’ndan yamaç paraşütü ile atlayış yaptı.

Yamaç paraşütü ile Kayseri semalarından görseller paylaşan Vali Gökmen Çiçek, herkese de tavsiyelerde bulundu. Adrenalinin en yüksek seviyede olduğu ve heyecanı, güzelliği kadar tehlikesi de olan yamaç paraşütü ile atlayışlar Vali Gökmen Çiçek’ten sonra siyaset ve bürokrasinin de ilgi odağı oldu.

MHP Kayseri İl Başkanı Adnan İncetoprak, ardından Kayseri Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Serdar Öztürk ve şimdide Kayseri İl Milli Eğitim Müdürü Ayhan Tektik yamaç paraşütü heyecanı yaşadı.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Serdar Öztürk, “Kayseri Ali Dağı Yamaç Paraşütü… Çok keyifli bir deneyim…” dedi.

MHP Kayseri İl Başkanı Adnan İncetoprak, “Yamaç paraşütünde ülke çapında ünlü olan Ali Dağı’ndan KAYTİD’in organizasyonunda yamaç paraşütü ile atladım.  Erciyes ve tarihi değerleri ile önemli bir şehir olan Kayseri’nin yamaç paraşütü konusunda da desteklenmesi gerek, heyecan yaşamak isteyenleri Kayseri ye davet ediyorum” ifadelerini kullandı.

Kayseri İl milli Eğitim Müdürü Ayhan Teltik ise, “Adrenalin Dolu Bir Atlayıştı. Turizme Katkımız Olsun İstedik” dedi.

Kaynak: Editör:
Etiketler: Vali, Gökmen, Çiçek, başlattı,
Yorumlar
Haber Yazılımı