Yaz Aylarının Keyfi Sosyal Medyada
tekden site sağı sünnet
Haber
28 Haziran 2024 - Cuma 15:16 Bu haber 249 kez okundu
 
Yaz Aylarının Keyfi Sosyal Medyada
Yaz aylarının tatlı lezzeti Dondurma, sık tüketilen dönemine girdi. Dünya çapında üretilip tüketilen bu ortak lezzet ile ilgili yerli/yabancı birçok marka ve ürün var. Merak ettik araştırdık, sosyal medya kullanıcılarının dondurma ile ilgili yorumları var mıdır, varsa neler?.. Detaylar araştırmamızda.
GÜNDEM Haberi
Yaz Aylarının Keyfi Sosyal Medyada

MTM Medya Takip Merkezi’nin profesyonel dijital medya dinleme platformu DigiLUP’ın verilerine göre, sosyal medya kullanıcıları, özellikle yaz döneminin gelmesiyle, dondurmaya dair yorumlarını sık sık paylaşarak konuyu sosyal medya gündeminde tuttu.

DigiLUP ekibinin hazırladığı yeni araştırmada, sosyal medyada dondurma hakkındaki konuşmaların öne çıkan detayları var.

Hızla büyüyen bir sektör ve ürün gamı

İlk çağlardan beri popüler yiyeceklerden biri olan, rivayete göre ilk çıkışı kar, bal ve meyvenin birleşimiyle keşfedilen dondurma, hala popülerliğini koruyor. Günümüze kadar teknolojik ilerlemeler gelişmeler ile birlikte değişikliğe uğrayan ve çeşitli tatlarla zenginleştirilen, yaz aylarının keyfi dondurma, birçok şekliyle tüketiciyle buluşuyor.  Bölgesel farklılıkları olsa da, dünya genelinde 70 milyar doları aşkın Pazar payı bulunan dondurma sektörünün, daha da büyüyeceği öngörülüyor.

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Yaz, Aylarının, Keyfi, Sosyal, Medyada,
Yorumlar
Haber Yazılımı