YENİ UFUKLAR ÖĞRENCİLERE UMUT OLUYOR
tekden site sağı sünnet
Haber
27 Eylül 2023 - Çarşamba 14:02 Bu haber 514 kez okundu
 
YENİ UFUKLAR ÖĞRENCİLERE UMUT OLUYOR
Yeni Ufuklar Derneği Genel Başkan Yardımcısı ve Melikgazi Belediye Meclis Üyesi Adnan Kenanoğlu, Yeni Ufuklar derneği olarak eğitime verdiklerin katkı ve desteğin sürdüğünü belirtti. Kenanoğlu, eğitim için ailelerin destek taleplerinin arttığına dikkat çekerek, eğitime ve öğrenciye katkı sunmak isteyenleri de destekleri için derneklerine davet etti.
EĞİTİM Haberi
YENİ UFUKLAR ÖĞRENCİLERE UMUT OLUYOR

Kenanoğlu, öğrencilerin umudu olan Yeni Ufuklar Derneği’nin yapılan bağışlarla öğrencilere yönelik burs verdiğini ve bu çalışmanın bu yılda devam edeceğini belirterek, eğitim gönüllülerini desteği çağırdı.

Yeni Ufuklar Derneği’nin eğitime olan katkısının gün geçerek büyüdüğünü ve bu katkıda bağışçıların önemli rol üstlendiklerini aktaran Kenanoğlu, ‘Benimde katkım olsun’ diyenleri destekleri için davette bulunarak, dernekle ilgili olarak şu bilgileri aktardı:

“2002 Yılında kurulan Eğitim ve Kültür faaliyetleri dışında tüzüğünde yer alan öğrenci bursları konusunda ihtiyaç sahibi ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNE aralıksız olarak her yıl oluşturabildiğimiz bütçe dahilinde burs yardımlarımız devam etmektedir.

Her yıl Kayseri Valiliği Dernekler Masası tarafından denetlenen şeffaf gelir gide blançoları incelenen derneğimiz Kayserili iş adamları başta olmak üzere tüm vatandaşların bütçeleri dahilinde yaptıkları bağışlarla BURS faaliyetlerine devam edebilmektedir.

Bu yıl ekonomik nedenlerle veliler her zamankinden daha fazla müracaat etmektedirler. Müracaatlarda elbette kriterlerimiz olmakla beraber kaynak bulma gibi bir durumumuz oluşması gerekiyor. Bende bir öğrenci veya 1 den fazla öğrenci okutmak istiyorum. Her ay dernek hesabına bağış yapmak istiyorum diye düşünen gönlü geniş hayırseverlerimiz kuruşunuz dahi zayi olmadan öğrencilere açtırmış olduğumuz hesaplara her ay düzenli olarak yatmaktadır.

Bağışın az'ı çoğu olmaz içten gelerek gönüllülük esasına bağlı yapacağınız bağışlarla ancak derneğimiz BURS faaliyetine devam edebilecektir. Burs vermek istediğiniz öğrenciyi kendiniz belirleme imkanını da sahipsiniz.

 Bağış için hesap numaramız; Yeni Ufuklar Eğitim Kültür ve Sosyal Yardımlaşma Derneği Ziraat Bankası TR40 0001 0001 5966 1538 8050 01.”

Kaynak: Editör:
Etiketler: YENİ, UFUKLAR, ÖĞRENCİLERE, UMUT, OLUYOR,
Yorumlar
Haber Yazılımı