Yücel vatandaşı uyardı: Kayseri’de 1 Nisan’da toplu ulaşım 18 lira olacak
tekden site sağı sünnet
Haber
01 Mart 2024 - Cuma 21:24 Bu haber 505 kez okundu
 
Yücel vatandaşı uyardı: Kayseri’de 1 Nisan’da toplu ulaşım 18 lira olacak
İYİ Parti Kayseri Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Kazım Yücel, 1 Nisan tarihinde, seçim sonuçlandıktan sonra mevcut başkan göreve gelirse toplu ulaşımda ücretlerin 18 TL olacağını duyurdu.
SİYASET Haberi
Yücel vatandaşı uyardı: Kayseri’de 1 Nisan’da toplu ulaşım 18 lira olacak

Kayseri’nin kaderinin artık değişmesi gerektiğini ve bunun için atılacak çok adım olduğuna işaret eden İYİ Partili Kazım Yücel,. Kent meydanında vatandaşların derdini dinleyerek yaşanan sorunlar için çözüm önerilerini anlattı.

 

Burada açıklamada bulunan Yücel, şu ifadelere yer verdi;

 

“30 yıldır şehri idare edenlerin proje açıklamalarına karşıyım. 30 yıldır yapmaları gerekirdi. Kartal kavşağını bilmeyen kalmadı. 2016’da anlattılar 2019’da tekrar anlattılar., 2024’de yine anlatıyorlar., ya bırakın biz yapalım.

Alıştılar vatandaşı makarna mantı ile kandırmaya. 1 Nisan’dan sonra ulaşım 18 TL olacak. Bunun alt yapısını yaptılar. Sadece seçim bekleniyor.

 

İnşallah şehrin makus tarihi 1 Nisan’da değişecek. Değiştiği zaman görecekler ki;  5 yıl sonra proje anlatmayacağız. Projelerimizi anlatacağız. Yaptıklarımızda yapacaklarımızın garantisi olacak.

 

Eğer biz 1 Nisan’da görevi devralırsak, suda yüzde 50 indirim. Buna benzer çok ciddi anlamda insanlarımızın ekonomisini rahatlayacak uygulamalarımız olacak.

 

Bilin ki; onlara tanınan bu şans Gazi Mustafa kemal Atatürk’e tanınmadı.”

Kaynak: Editör:
Etiketler: Yücel, vatandaşı, uyardı:, Kayseri’de, 1, Nisan’da, toplu, ulaşım, 18, lira, olacak,
Yorumlar
Haber Yazılımı