26 ülkeden alıcılar mobilya fuarına ilgi gösterdi
tekden site sağı sünnet
Haber
11 Ekim 2022 - Salı 07:53 Bu haber 281 kez okundu
 
26 ülkeden alıcılar mobilya fuarına ilgi gösterdi
47. Uluslararası İnegöl Mobilya Fuarı ve Anadolu’nun en Büyük Fuarı Olan “ANAMOB” DA Türkiye Mobilya Sanayicileri Derneği (MOSDER)’nin Desteklediği Bir Çok Üye Marka Katılım Sağladı.
EKONOMİ Haberi
26 ülkeden alıcılar mobilya fuarına ilgi gösterdi

A’dan Z’ye mobilyaya dair birçok ürüne ev sahipliği yapan olan fuarlar, mobilya devlerini ve sektör profesyonellerini bir araya getirdi.

Ekim ayının ilk haftası gerçekleşen fuarlarda, bahçe mobilyasından yatak odasına, salon takımından yemek odasına, genç odasından ofis mobilyalarına kadar pek çok ürün çeşidi yer aldı.

Almanya, Irak, Belçika, Rusya, Azerbaycan, Kosova, Kazakistan, Dubai, Libya'nın da aralarında olduğu 26 ülkeden mobilya alıcıları da ilgi gösterdi.

Her İki Fuara’da İlgi Büyüktü

İnegöl’ün dünyaya açılan kapısı olarak bilinen fuarda üyelerimiz, yeni model ve tasarımların ilk kez görücüye çıkardı. Yine aynı zamanda Anadolu’nun en büyük fuarı olan “Anamob” da markalarımız çıkarma yaptı. Türkiye Mobilya Sanayicileri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Balcı, “Katma değeri yüksek ve dış ticaret fazlası veren Türk mobilya sanayisi, küçük atölyelerden büyük modern şirketlere kadar son teknolojilerle donatılmış üretim tesisleriyle, globalleşen dünyada değişen müşteri eğilimlerini karşılayacak şekilde üretim yapıyor. Sektörde var olan tüm üyelerimize desteklerimizi devam ettireceğiz. Her iki fuara da katılan üyelerimize teşekkür ediyorum”. dedi

Kaynak: Editör:
Etiketler: 26, ülkeden, alıcılar, mobilya, fuarına, ilgi, gösterdi,
Yorumlar
Haber Yazılımı