ADAY ADAYLARININ ALINLARINDAN ÖPÜYORUM
tekden site sağı sünnet
Haber
26 Mart 2023 - Pazar 22:03 Bu haber 442 kez okundu
 
ADAY ADAYLARININ ALINLARINDAN ÖPÜYORUM
Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, “Cumhurbaşkanımızın yol arkadaşları olarak bu başvuruları yapıp, seçim sürecinin yapılmasına vesile olacak aday adayı olan canlarımız, dostlarımız, her birinizi bir ağabeyiniz olarak alnınızdan öpüyorum” dedi.
SİYASET Haberi
ADAY ADAYLARININ ALINLARINDAN ÖPÜYORUM

Başkan Memduh Büyükkılıç, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan ve AK Parti Kayseri İl Başkanı Şaban Çopuroğlu ile birlikte Kayseri Temayül Yoklaması’na katıldı. İl ve ilçe teşkilatları tarafından kurulan masaları tek tek gezen Başkan Büyükkılıç, her zaman olduğu gibi büyük bir nezaket, keyif ve demokrasi ortamında gerçekleşen temayül yoklamasında hem AK Parti üyeleriyle hem de milletvekili aday adaylarıyla sohbet etti.

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kayseri Temayül Yoklaması’nda yaptığı konuşmada, “Sayın Cumhurbaşkanımızın yol arkadaşları olarak bu başvuruları yapıp, seçim sürecinin yapılmasına vesile olacak aday adayı olan canlarımız, dostlarımız, her birinizi bir ağabeyiniz olarak alnınızdan öpüyorum. Medeni cesaretlerinizden dolayı tebrik ediyor, iyi ki varsınız diyorum” diye konuştu. Çalışmanın elektronik ortamda yapıldığını belirten Büyükkılıç, teşkilat disiplinine de vurgu yaparak, şunları söyledi; “AK Parti, hem teşkilat disiplini açısından hem de şuurlu hareket bağlamında davasına, partisine sahip çıkma, dolayısıyla millete hizmete sahip çıkma kaygısıyla hareket eden yapıdır. Dijital olarak elektronik ortamda bir çalışma yapılıyor. 85, 86 arkadaşımızın aday adaylığı söz konusudur. Önceki dönem de dijital ortamda yapılmıştı, teknolojiyi en iyi şekilde kullanan bir siyasi partidir. Arkadaşlarımızın her biri fedakârca koşturuyor, teşkilatlarımız güçlü bir şekilde bu çalışmalara en güzel desteği veriyor.”

Kaynak: Editör:
Etiketler: ADAY, ADAYLARININ, ALINLARINDAN, ÖPÜYORUM,
Yorumlar
Haber Yazılımı