ADNAN KENANOĞLU BERAAT ETTİ
tekden site sağı sünnet
Haber
22 Haziran 2023 - Perşembe 11:55 Bu haber 855 kez okundu
 
ADNAN KENANOĞLU BERAAT ETTİ
Melikgazi Belediye Meclis Üyesi Adnan Kenanoğlu ile ilgili 2.5 yıl önce başlayan yargı süreci sonuçlandı ve Kenanoğlu beraat etti.
GÜNDEM Haberi
ADNAN KENANOĞLU BERAAT ETTİ

Beraat kararının ardından paylaşım yapan Belediye Meclis Üyesi Adnan Kenanoğlu, şu ifadelere yer verdi; “Adalet tecelli etti. Başlangıcı ve sonuçlanması ile tam 2.5 yıl derin üzüntüler yaşadığım çirkin bir KUMPAS nedeniyle  2 yıl evvel aklanmak için o dönem meclis üyesi olduğum partinin üyeliğinden istifa etmek zorunda kalmıştım.

Bu süre zarfında bana inanan sahip çıkan başta ailem dostlarım büyüklerim basın mensuplarına  tüm Kayseri halkına yakinen 40 yıldır tanıyan tüm esnaf dostlarıma çocukluk gençlik arkadaşlarıma İyi Partinin üye tabanına Belediye Başkanımız Sayın Mustafa Palancıoğluna, bu konuyu hiç dile dahi getirmeyen AK Parti teşkilatları ve Meclis Üyelerine yine aynı şekilde Milliyetçi Hareket Partisi teşkilatları ve Meclis Üyelerine Cumhuriyet Halk Partisi teşkilatları ve Meclis Üyelerine diğer Siyasi Parti mensuplarına tüm kalbi duygularımla teşekkürü borç bilirim.

İnsanlar onur haysiyet ve şerefleri için yaşarlar. İftira atanlara haysiyet cellatlığı yapıp itibarsızlaştırmak isteyenlere ( başaramadılar süreç boyunca hep başım dik gezdim ) Bu şahıslara hakkımı helal etmiyorum. O dönemde bana parti yönetimi içerisinde destek olan inanan başkanlara meclis üyelerine yönetim kurulundaki sayılı üyelere konunun araştırılmasını isteyen Genel Merkezden müfettiş isteyen imza veren (Gelen giden soran bilgiye başvuranda olmadı) Masumiyet Karinesini ihlal etmeyenlere çok teşekkür ederim. Malum şahıslar içiniz rahat mı artık kendinize sorun. Son sözüm temiz ark'tan pis su akmaz.”

Kaynak: Editör:
Etiketler: ADNAN, KENANOĞLU, BERAAT, ETTİ,
Yorumlar
Haber Yazılımı