AK PARTİDE OYLAR İL BAŞKANLIĞI İÇİN KULLANILDI
tekden site sağı sünnet
Haber
05 Temmuz 2023 - Çarşamba 22:53 Bu haber 316 kez okundu
 
AK PARTİDE OYLAR İL BAŞKANLIĞI İÇİN KULLANILDI
AK Parti Kayseri İl Başkanlığı’nda İl Başkanını belirlemek için yapılan Temayül Yoklaması dün saat 11.00’da başladı ve saat 15.00’da sona erdi. AK Partili delegeler bu kez partilerinin il başkanının kim olacağı ile ilgili oy kullanmış oldu.
SİYASET Haberi
AK PARTİDE OYLAR İL BAŞKANLIĞI İÇİN KULLANILDI

Seçimlerden sonra çalışmalarını hız kesmeden devam eden AK Parti Kayseri İl Başkanlığı’nda İl Başkanını belirlemek üzere yaklaşık 500 kişinin oy kullanacağı Temayül Yoklaması gerçekleşti. Saat 11.00’de başlayan oylamanın 15.00’de bitmesi üzerine oy sayımı yapılacak ve teşkilatın İl Başkanı olarak görmesini istedikleri adaylarla Genel Merkez tarafından görevlendirilen Koordinatörler eşliğinde mülakata girecek. Mülakat sonucunda en az 3 en fazla 5 kişi Ankara'daki Genel Merkeze çağrılarak Cumhurbaşkanı tarafından bir kişi İl Başkanı olarak seçilecek

Temayül Yoklaması için Kayseri'ye gelen 25, 26 ve 27. Dönem Trabzon Milletvekili ve Genel merkez Koordinatörü Muhammet Balta, “Bugün burada milletvekili olan il başkanımızdan sonra boşalan il başkanlığı ile ilgili güçlü bir ekiple temayül yoklaması yapacağız. Partimizin kuruluşundan bugüne kadar özellikle il başkanlarının atamalarının, İlçe Başkanlarının ve mahalle başkanlarının atamalarının belirlenmesinde genel manada istişareler yapılıyor. Bu istişareler neticesinde de belirlediğimiz aday adaylarını genel merkezimize getirerek teşkilat başkanımızın koordinatörlüğünde Sayın Cumhurbaşkanımızın karşısına aday adaylarımızı çıkarıyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımız görüşleri alarak bir kişiye karar veriyor. Yapılan istişareler demokratik bir ortamda yapılıyor. Partimizin başarılarının en önemli etkilerinden bir tanesi de istişarelerin taviz verilmeden devam ettirilmesi” ifadelerini kullandı.

Kaynak: Editör:
Etiketler: AK, PARTİDE, OYLAR, İL, BAŞKANLIĞI, İÇİN, KULLANILDI,
Yorumlar
Haber Yazılımı