Ayo Edebiri ilk Altın Küre'sini "The Bear" filmiyle kazandı
tekden site sağı sünnet
Haber
08 Ocak 2024 - Pazartesi 06:47 Bu haber 201 kez okundu
 
Ayo Edebiri ilk Altın Küre'sini "The Bear" filmiyle kazandı
Geçen ay AP onu 2023'ün Çığır Açan Eğlencelerinden biri olarak adlandırdı.
DÜNYA Haberi
Ayo Edebiri ilk Altın Küre'sini

2023 yılında Ayo Edebiri her yerdeydi.

 

Yalnızca bu yıl, 28 yaşındaki Emmy adayı oyuncu "Bottoms", "Theater Camp", "Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem" filmlerinde rol aldı ve "Abbott Elementary" ve "Black Mirror" filmlerinde konuk oyuncu olarak yer aldı ve geri döndü. Başlangıçta stand-up komedyeni ve yazarlıktan oyunculuğa dönüşen kişiyi şöhrete kavuşturan program “The Bear”ın ikinci sezonu için.

 

Acımasız canlı aksiyon gençlik komedisinden animasyon filmlere ve mutfak bazlı dramaya kadar her şeyde rol alan Edebiri, Associated Press'in 2023'ün Çığır Açan Eğlenceleri arasında yer aldı.

 

Edebiri, bir video görüşmesi sırasında yeni keşfettiği tanınma hakkında şunları söylüyor: "Sanırım bunları yapmanızın nedeni bu değil, ama bunun gerçekleşmesi çok alçakgönüllü ve dokunaklı çünkü bunun insanların çalışmalarıma yanıt verdiği anlamına geldiğini düşünüyorum." New Mexico'da çekim yaparken. "Ve bir sanatçı olarak isteyebileceğiniz tek şey budur; insanların sizin bıraktığınız şeyi mümkün olan her şekilde alması."

 

Edebiri, ailesinin kilisesinde performans sergileyerek büyüdü ve lisedeyken sık sık arkadaşlarıyla birlikte açık mikrofonlarda stand up performansları sergiliyordu.

 

"Sanırım (kilise) her şeyle, aslında müzikle, performansla, insanların önünde konuşmayla ilk tanışmam oldu" diyor. "Sanırım canlı performansa gerçekten bayılıyorum, özellikle de ortak bir alanda olma hissi."

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Ayo, Edebiri, ilk, Altın, Küre'sini, "The, Bear", filmiyle, kazandı,
Yorumlar
Haber Yazılımı