BAŞKAN YALÇIN: KOMİSYONUN İNCELEMESİ MUTLU ETTİ
tekden site sağı sünnet
Haber
14 Mart 2023 - Salı 23:00 Bu haber 374 kez okundu
 
BAŞKAN YALÇIN: KOMİSYONUN İNCELEMESİ MUTLU ETTİ
Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, Talas Patiköy’de Kayseri Barosu Hayvan Hakları Komisyonunun ziyaretini ve yerinde inceleme yapmasının kendilerini mutlu ettiğini açıkladı.
GÜNDEM Haberi
BAŞKAN YALÇIN: KOMİSYONUN İNCELEMESİ MUTLU ETTİ

Başkan Yalçın, Patiköy ile ilgili iddiaları dile getirerek, şu açıklamada bulundu; “Birkaç gün önce Patievi Köpek Barınma Merkezimizle ilgili yapılan sosyal medya paylaşımlarının art niyetli kişilerce hazırlanmış bir senaryo olduğu aşikar bir durumdur.

Bununla beraber can dostlarımızla ilgili herhangi bir eksikliğe meydan vermemek ve personel ihmallerinden kaynaklanabilecek birtakım durumların önüne geçmek adına Kayseri Barosu Hayvan Hakları Komisyonunun ziyaretini ve yerinde incelemesini memnuniyetle karşıladık.

Kendilerine bu konudaki tavsiyelerini çok önemli bulduğumuzu ifade ettik ve bu tavsiyelere, kamera sistemimizi kamuoyuna açık hale getirmekle başlayacağımızı bildirdik.

Yakın zamanda yürürlüğe giren ve belediyelere hayvan barınağı yapma zorunluluğu getiren yasadan 2,5 yıl önce Patievini hizmete sunmuş, bununla da yetinmeyip Hayvan Mezarlığı yapmış hayvansever bir belediye olarak; en doğal barınakta can dostlarımız ve hayvanseverlerimizle birlikte olmanın sevincini yaşıyoruz. Bundan sonra da yaşamaya devam edeceğiz.”

Kaynak: Editör:
Etiketler: BAŞKAN, YALÇIN:, KOMİSYONUN, İNCELEMESİ, MUTLU, ETTİ,
Yorumlar
Haber Yazılımı