Beşiktaş’ın teknik direktörü kim oldu? O isimden yanıt geldi
tekden site sağı sünnet
Haber
25 Aralık 2023 - Pazartesi 21:23 Bu haber 2563 kez okundu
 
Beşiktaş’ın teknik direktörü kim oldu? O isimden yanıt geldi
Rıza Çalımbay ile yollarını ayıran Beşiktaş, bir yerli olmak üzere toplam listesindeki 8 teknik adamla ilgili değerlendirme yapıyordu
SPOR Haberi
Beşiktaş’ın teknik direktörü kim oldu? O isimden yanıt geldi

Beşiktaş'ta Rıza Çalımbay ile yolların ayrılmasının ardından teknik direktör adayları arasında ismi öne çıkan Ole Gunnar Solskjær, siyah-beyazlı kulübün kendisine olan ilgisini yorumladı.

NTV Spor'un aktardığına göre 50 yaşındaki Norveçli teknik direktör, projeyi görmeden kara vermeyeceğini söyledi.

"TEKLİF ETKİLEYİCİ AMA..."

Beşiktaş'ın teklifini "etkileyici" olarak nitelendiren ve bunun için teşekkür ettiğini belirten Solskjaer, "Henüz kararımı vermedim. Öncelikle benden tam olarak istenileni bilmem gerekiyor. Bana bir proje mi sunulacak yoksa kısa vadeli çözüm mü aranıyor? Ben bir proje kapsamında değerlendirme yaparım. Takımı ve sunulacak imkanları detaylı şekilde bilmem gerekiyor. Bu konuları netleştirdikten sonra kararımı vereceğim." ifadelerini kullandı.

 

Sezona Şenol Güne ile başlayan ardından sırasıyla göreve getirdiği Burak Yılmaz ve Rıza Çalımbay ile yollarını ayıran Beşiktaş, bu sezonki 4'üncü teknik direktörü adayı Solskjær'e 1,5 yıllık sözleşme teklif etti. Son olarak futbolcu olarak da yıllarca formasını giydiği Manchester United'ı çalıştıran Solskjaer, Kasım 2021'den İng2iliz ekibinden ayrıldıktan sonra hiçbir kulüpte görev  almadı.

9 ADAY DAHA VAR

Bunun yanında Norveçli teknik adam siyah-beyazlıların tek adayı da değil. Beşiktaş'ın Solskjaer dışında 9 teknik direktör adayı daha bulunuyor, bu isimler şöyle: Fabio Cannavaro, Slaven Bilic, Jorge Sampaoli, Ruud Van Nistelrooy, Frank de Boer, Bruno Genesio, Stanislav Cherchesov, Laurent Blanc, Oliver Glasner.

Kaynak: Editör:
Etiketler: Beşiktaş’ın, teknik, direktörü, kim, oldu?, O, isimden, yanıt, geldi,
Yorumlar
Haber Yazılımı