CHP 38 VEKİLLE KAYSERİ ÇIKARMASI YAPIYOR
tekden site sağı sünnet
Haber
10 Kasım 2021 - Çarşamba 11:16 Bu haber 790 kez okundu
 
CHP 38 VEKİLLE KAYSERİ ÇIKARMASI YAPIYOR
CHP Kayseri İl Başkanı Ümit Özer, partisinin 38 milletvekilinin iki günlük Kayseri programı kapsamında vatandaşlarla bulaşacaklarını ve bir araya gelerek sıkıntıları dinleyeceklerini açıkladı.
SİYASET Haberi
CHP 38 VEKİLLE KAYSERİ ÇIKARMASI YAPIYOR

CHP Kayseri İl Başkanı Ümit Özer, partisinin 38 milletvekilinin iki günlük Kayseri programı kapsamında vatandaşlarla bulaşacaklarını ve bir araya gelerek sıkıntıları dinleyeceklerini açıkladı.

CHP İl Başkanı Ümit Özer, parti il binasında düzenlediği basın toplantısında 10 Kasım ve Kayseri’ye gelecek olan 38 milletvekili ile ilgili açıklama yaptı. Solak, şu bilgileri verdi;

“Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, bedenen aramızdan ayrılışının 83'üncü yıl dönümünde yine saygıyla, özlemle ve minnetle anıyoruz. "Beni görmek demek mutlaka yüzümü görmek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız bu kafidir." diyen Atatürk’ün, bu sözünden de hareketle anmak kadar, anlamanın da önemli olduğunu biliyoruz. Atatürk'ü anlamak bu güzel vatanı aydınlık yarınlara taşımak, Cumhuriyetin değerlerine sahip çıkmak demektir. Bizler,  O’nun aydınlık yolundan yürümeye kararlılıkla devam edeceğiz. Kimsesizlerin kimsesi olan Cumhuriyetimizi, onun gösterdiği hedef doğrultusunda çağdaş dünyada hak ettiği yere taşıyacağız, demokrasiyle taçlandıracağız.  Bu duygu ve düşüncelerle eserleriyle, devrimleriyle bize her daim ışık olan Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü rahmetle, saygıyla, özlemle ve minnetle anıyoruz. Kıymetli basın mensupları, Kurucu Liderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ün izinde ülke için halk için mücadelesini sürdüren Cumhuriyet Halk Partisi Kayseri'de yarın önemli bir çalışmaya ev sahipliği yapacak.

MİLLETVEKİLLERİMİZ HALKIMIZLA KUCAKLAŞMAYA GELİYOR

Halkın Partisi, halkla buluşmaya, kucaklaşmaya, dertleşmeye devam edecek. Genel Başkan Yardımcılarımız, Parti Meclisi üyelerimiz ve 38 Milletvekilimiz 11-12 Kasım 2021 tarihleri arasında il genelinde vatandaşlarımızı dinlemek, sıkıntıları masaya yatırmak, halkın iktidarında sorunların çözümüne yönelik projelerini anlatmak için Kayseri'ye geliyor. Esnafın, işçinin, memurun, sanayicinin, işsizin, öğrencinin, çiftçinin kısacası toplumun tüm kesimlerini yerinde dinlemek için ziyaretler gerçekleştireceğiz. Sadece saraydan bakıp ve sadece saraya bakanların yıllardır görmediği, görmek istemediği, çözemediği, her geçen gün çığ gibi büyüttüğü sorunların çözümü için projelerimizi anlatıp, vatandaşımıza dertleşeceğiz.

Halkımıza AKP'nin oluşturmak istediği korku ve baskı iklimine karşı umutsuzluk yok, umut var diyeceğiz. Halkın partisi var, halkın vekiller var diyeceğiz. Herkes için CHP var diyeceğiz.

Bu düzenin artık gideri yok. Koltuk sevdası, ballı ve pudralı işleriyle ülkenin kaynaklarını heba eden, saraylarda sefa süren, vatandaşı yoksulluğa terk eden AKP'nin, yalan ve talan düzeni bitiyor. Geliyor gelmekte olan. Hep birlikte halkın iktidarını kuracağız. Hep birlikte üreten, hep birlikte büyüyen, paylaşan, huzur dolu, sevgi dolu, adaletin olduğu özlenen Türkiye hedefine kavuşacağız.”

Kaynak: Editör:
Etiketler: CHP, 38, VEKİLLE, KAYSERİ, ÇIKARMASI, YAPIYOR,
Yorumlar
Haber Yazılımı