CHP Lideri Özel: Milliyetçi Hareket Partililere hürmetsizliğimiz olmaz
tekden site sağı sünnet
Haber
04 Haziran 2024 - Salı 15:28 Bu haber 445 kez okundu
 
CHP Lideri Özel: Milliyetçi Hareket Partililere hürmetsizliğimiz olmaz
Kayseri Pınarbaşı seçimlerini değerlendiren CHP Genel Başkanı Özgür Özel, “Milliyetçi Hareket Partililer emin olsun. Alparslan Türkeş’in memleketini CHP kazandı diye bizim Milliyetçi Hareket Partililere hürmetsizliğimiz olmaz” dedi.
SİYASET Haberi
CHP Lideri Özel: Milliyetçi Hareket Partililere hürmetsizliğimiz olmaz

CHP Lideri Özgür Özel, partisinin grup toplantısında yenilenen Kayseri Pınarbaşı ilçe seçimleri ile ilgili de açıklama yaptı. Grup toplantısına katılan Pınarbaşı Belediye Başkanı Deniz Yağan’ı tebrik eden Özel, MHP ile ilgili de açıklamalarda bulunarak emanete saygısızlık olmayacağını ifade etti.

CHP Lider Özel, şunları söyledi; “Pınarbaşı halkımız zorbalığa başkanımı yedirmem dedi. Pınarbaşı Milliyetçi Hareket Partisi için kritik önemde yer. Şundan Milliyetçi Hareket Partililer emin olsun. Alparslan Türkeş’in memleketini CHP kazandı diye bizim Milliyetçi Hareket Partililere bir hürmetsizliğimiz olmaz. Alparslan Türkeş’e saygı duyan ve onun memleketinde olan herkes bilsin ki; sizin hukukunuz önce bana sonra Deniz Yağan’a emanet. Bir saygısızlık ve hukuksuzluk olmaz. Siyasette gerilimden beslenmiyoruz. Kaba kuvvete sarılmayız. Demokrasiden ayrılmayız. Kesinlikle siyasette bir çatışma isteyenler olursa adı kim olursa olsun asla biz chp olarak bunun hiçbir zaman tarafı olmayız.”

 

KAYSERİ’DEKİ UÇAK KAZASI

CHP lideri Özel, konuşmasına Kayseri’de Hava Kuvvetleri Komutanlığına ait eğitim uçağının düşmesi sonucu şehit olan iki pilotumuzla ilgili olarak başsağlığı dileklerinde bulundu.

 

AŞKIN GENÇ’DE PAYLAŞTI

CHP Kayseri Milletvekili Aşkın Genç, “Pınarbaşı Belediye Başkanımız Sayın Deniz Yağan ile Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel’in haftalık değerlendirmeleri için TBMM grup toplantımızdayız” dedi.

Kaynak: Editör:
Etiketler: CHP, Lideri, Özel:, Milliyetçi, Hareket, Partililere, hürmetsizliğimiz, olmaz,
Yorumlar
Haber Yazılımı