Kenanoğlu dikkat çekti; Kurban kesebilen insanımızın sayısı azaldı
tekden site sağı sünnet
Haber
04 Haziran 2024 - Salı 18:04 Bu haber 598 kez okundu
 
Kenanoğlu dikkat çekti; Kurban kesebilen insanımızın sayısı azaldı
Melikgazi Belediyesi’nin eski meclis üyelerinden Adnan Kenanoğlu, topludaki sosyal ve ekonomik anlamdaki adaletsizliğe dikkat çekerek, kurban Bayramı öncesinde kurban kesebilen insan sayısının azaldığına işaret etti ve uyardı.
GÜNDEM Haberi
Kenanoğlu dikkat çekti; Kurban kesebilen insanımızın sayısı azaldı

“Ekonomik durumu müsait olan vatandaşlarımıza farz olan Kurban kesme ibadetini yerine getirebilecek insan sayımız o kadar azaldı ki!” diyerek uyarıda bulunan Kenanoğlu, şu ifadelere yer verdi;

 

“Nasıl azalmasın. Bu ülkede dul yetim engelli ve SSK Bağkur  emekli sandığı ve tarım emekli maaşı alan kişi sayısı 16 Milyon 140 Bin kişi.

Gelirleri ise aylık 200 Euro ve 450 Euro aralığında maaşları var. Yılda 2 sefer bayram ikramiyesi toplamı  170 Euro. Emeklilerin büyük bölümünün maaşı ise 300 Euro.

Asgari ücretli çalışan vatandaşlarımızın sayısı ise 25 Milyon kişi. Aylık gelirleri ise 500 Euro. Kurban fiyatları Küçükbaş 12/16 Bin aralığı, Büyükbaş 20/27 Bin aralığı.

Gelir dağılımında nüfusun neredeyse 50 Milyon kişiden fazla insanın yukarda bahsettiğim rakamlarla Kurban kesemeyecek yada çocuklarımız mahsun kalmasın diye borçlanacak.

Ev kiraları almış başını gitmiş. Hayat pahalılığı her dönemden daha fazla. Piyasalar karışık. İstikrar yok. Denetim yok gibi herkes canının istediği fiyata ürün satıyor.

Dünya bizim sadece ülkemizin güzelliğini ve coğrafi konumunu kıskanıyor. Şükredin tasarruf edin diyebilen vatandaşlarımıza ve siyasilerimize sesleniyorum. Gelin 300 Euro gelirle kira ödeyin mutfak ve diğer giderlerinizi karşılayın öğrenci okutun. Tatile gidin KYK yurtlarında ücretsiz kalın.

Allah'tan 65 yaş üstünün ücretsiz ulaşım hakları ellerinden alınmadı. Bu söylemlerim asla siyasi değildir.

Türk Milliyetçisi vatansever bir insan olarak insanlarımızın gelir dağılımındaki sosyal adaletin sağlanması  zekat ve yardıma muhtaç bırakılmaması insanca yaşama haklarının sağlanması temennisidir.”

Kaynak: Editör:
Etiketler: Kenanoğlu, dikkat, çekti;, Kurban, kesebilen, insanımızın, sayısı, azaldı,
Yorumlar
Haber Yazılımı