ÇİFTÇİYİ DİNLEDİ EKİLİ ALANDA İNCELEME YAPTI
tekden site sağı sünnet
Haber
22 Mayıs 2023 - Pazartesi 20:57 Bu haber 268 kez okundu
 
ÇİFTÇİYİ DİNLEDİ EKİLİ ALANDA İNCELEME YAPTI
Kayseri Tarım ve Orman İl Müdürü Mustafa Şahin, ilçelerde çiftçilerin tarım uygulamaları ile ilgili talep ve sorularını dinledi. Ekili alanlarda zararlılara karşı inceleme yaptı.
GÜNDEM Haberi
ÇİFTÇİYİ DİNLEDİ EKİLİ ALANDA İNCELEME YAPTI

Tarım ve Orman İl Müdürlüğü’nden yapılan bilgilendirmede, “İl Müdürümüz Mustafa Şahin, çiftçilerimizin talep ve ihtiyaçlarını belirlemek, proje çalışmalarına yön vermek, tarım alanındaki yeniliklerin, teknik ve teknolojik gelişmelerin yaygınlaşmasını sağlamak amacı ile sürdürdüğü çiftçi ziyaretlerine İncesu İlçemizle devam etti. İlçemizin Semerkant mahallesinde ikamet eden Hüseyin Memik'i ziyaret eden il Müdürümüz bu kapsamda ekili alanları yerinde inceleyerek çiftçimizin talep ve önerilerini dinledi ve  bereketli bir yıl dileyerek çiftçilerimize teşekkürlerini iletti.

İl Müdürümüz Şahin, İl Müdür Yardımcımız Ayhan Temiz Yeşilhisar İlçesi, Gülbayir Mahallesi çiftçilerinden Ayhan Işık'a ait buğday, arpa ve Bakanlığımız TAKE projeleri kapsamında temin edilerek toprakla buluşturulan aspir ekili alanlarda incelemelerde bulundu” açıklaması yapıldı.

Kaynak: Editör:
Etiketler: ÇİFTÇİYİ, DİNLEDİ, EKİLİ, ALANDA, İNCELEME, YAPTI,
Yorumlar
Haber Yazılımı