CİNAYET ZANLISI YURTDIŞINA KAÇARKEN YAKALANDI
tekden site sağı sünnet
Haber
09 Mart 2023 - Perşembe 20:25 Bu haber 467 kez okundu
 
CİNAYET ZANLISI YURTDIŞINA KAÇARKEN YAKALANDI
Kayseri Valiliği’nden yapılan açıklamada, Sarız ilçesinde cinayet zanlısı olarak aranan şahız yurtdışına kaçarken TIR dorsesin de yakalandı.
ASAYİŞ Haberi
CİNAYET ZANLISI YURTDIŞINA KAÇARKEN YAKALANDI

Valilikten yapılan açıklamada şu bilgi verildi; 16 Kasım 2022 tarihinde Sarız İlçe merkezinde  meydana gelen Kasten Öldürme olayında Sarız ilçesi Çağşak mahallesinde ikamet eden M.A  isimli şahıs ateşli silah ile vurularak öldürülmüştür. Olayın faillerinden olan A.Ö isimli şahıs yakalanmış çıkarıldığı Adlı Makamlarca tutuklanarak Bünyan Kapalı Ceza infaz kurumuna teslim edilmiştir. Olayın faillerinden olan firari H.E isimli şahıs Sarız İlçe merkezi ve köylerinde yapılan tüm aramalara rağmen bulunamamış en son Sarız ilçesi Küçükkabaktepe mahallesinde olduğu yönünde bilgiler elde edilmiş ve firarinin akrabalarının ev ve eklentilerine yapılan aramalarda olayda kullanıldığı değerlendirilen silahlar ele geçirilmiştir.

Firari H.E nin yakalanması amacıyla yapılan istihbari çalışmalarda halen İstanbul ilinde bulunduğu ve İnsan Kaçakçıları vasıtasıyla yurtdışına çıkma arayışı içerisinde olduğu yönünde bilgiler elde edilmiştir. Devam eden gelişmelerde; Kayseri İl Emn.Md.lüğü ile yapılan ortak çalışma neticesinde 09.03.2023 tarihinde Edirne Hamzabeyli Sınır kapısında şüpheli firari H.E tırın gizli bölmelerinde Yurtdışına çıkarken Jandarma ekiplerince yakalanmıştır.

Kaynak: Editör:
Etiketler: CİNAYET, ZANLISI, YURTDIŞINA, KAÇARKEN, YAKALANDI,
Yorumlar
Haber Yazılımı