Dadaloğlu Derneği genel kurul yaptı
tekden site sağı sünnet
Haber
22 Mayıs 2022 - Pazar 13:24 Bu haber 1889 kez okundu
 
Dadaloğlu Derneği genel kurul yaptı
Dadaloğlu Derneği 15. Olağan Genel Kurulunu yaptı. Dernek binasında gerçekleştirilen genel kurulda Başkanlığa İbrahim Yıldırım yeniden seçilerek güven tazeledi.
GÜNDEM Haberi
Dadaloğlu Derneği genel kurul yaptı

Saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasıyla başlayan genel kurulda ilk olarak derneğin gelir-gider ve faaliyet raporları okunarak üyelerin ibrasına sunuldu. Raporlar oy çokluğuyla kabul edildi.

Daha sonra kısa bir selamlama konuşması yapan Başkan Yıldırım, geçmiş döneme ait çalışmaları hakkında bilgiler verdi, bu dönem yapacakları etkinlikler ve faaliyetler hakkında dernek üyelerini bilgilendirdi.

Başkan Yıldırım’ın konuşmasının ardından seçime geçildi. Tek listeyle seçime giden mevcut Başkan İbrahim Yıldırım, üyelerin tamamının oyunu alarak yeniden başkan seçildi.

Yeni yönetim kurulu isi şu isimlerden oluştu.-Başkan İbrahim Yıldırım, Başkan yardımcısı Galip Bitigen, Başkan Yardımcısı Yüksel Ayça Sezer, Sekreter Tayfur Demirel, Sayman Mustafa Mucuk, Üyeler, Muharrem Göç, Buket Sezgin, Hüseyin Çapar, Hakan Tosun, Ferhat Altıparmak, Serkan Karakaya, Özgür Yeşilyurt ve Hatice Çalık

Kaynak: Editör:
Etiketler: Dadaloğlu, Derneği, genel, kurul, yaptı,
Yorumlar
Haber Yazılımı