DANİSMANİM.ORG AİLELERE EĞİTİM HİZMETİ VERİYOR
tekden site sağı sünnet
Haber
26 Kasım 2021 - Cuma 20:47 Bu haber 2451 kez okundu
 
DANİSMANİM.ORG AİLELERE EĞİTİM HİZMETİ VERİYOR
Danismanım.Org yetkilileri eğitimin ailede başladığını, ailelerinde bir nevi eğitimci olduğunu, eğitimciyi eğitim ne kadar önemli ise aileninde eğitiminin bir o kadar önemli olduğunu vurgalayan eğitimler veriyor.
EĞİTİM Haberi
DANİSMANİM.ORG AİLELERE EĞİTİM HİZMETİ VERİYOR

Bu eğitim ihtiyacını velilerin ve eğitim kurumlarının talebi üzerine karşılamak için Abdullah Gül Üniversitesi''de Ünlü Uzman Psikolog İzzer Özer bilinçli aile ve başarılı çocuk konulu seminer verdi.

Veli sorularının yoğun olduğu seminerde Ünlü Psikolog İzzet Özer çocuk yetiştirmede her yaş grubundaki çocukların ebeveynlerinin profesyonel yaklaşım ile çok iyi sonuçlar aldıklarını belirtti. Çocuk yetiştirmede bilinçli aileler ile bilinçli olmayan ailelerin çocukları arasında küçümsenemeyecek farklar olduğunu belirten Psikolog İzzer Özer çocuk yetiştirmede de uzmanlık gerektiğini belirtti.

Danismanim.Org yetkilileri çocuk yetiştirmenin sadece aile sorumluluğunda olmadığını toplum ve tüm toplumsal kurumların sorumluluk alması gerektiğini belirtti. Danismanim.Org olarak bu konu ile ilgili tüm imkanlarını seferber ettiklerini belirten Danismanim.Org yetkilileri ailelere destelerinin artarak devam edeceğini kaydetti.

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: DANİSMANİM.ORG, AİLELERE, EĞİTİM, HİZMETİ, VERİYOR,
Yorumlar
Haber Yazılımı