DEPLASMANDA TELAFİ EDECEK
tekden site sağı sünnet
Haber
05 Ekim 2021 - Salı 00:24 Bu haber 551 kez okundu
 
DEPLASMANDA TELAFİ EDECEK
Kayserispor lige milli maç nedeniyle bir hafta verilecek aradan sonra deplasmanda oynayacağı Aytemiz Alanyaspor maçında kayıp puanları telafi edecek.
SPOR Haberi
DEPLASMANDA TELAFİ EDECEK

Kayserispor lige milli maç nedeniyle bir hafta verilecek aradan sonra deplasmanda oynayacağı Aytemiz Alanyaspor maçında kayıp puanları telafi edecek.

2022 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri G Grubu'nda 8 Ekim'de İstanbul'da Norveç, 11 Ekim'de Riga'da Letonya ile karşılaşacak A Millî Takımımızın aday kadrosu belli oldu ve oyuncular maç için çalışmalara başladı. Milli maç nedeniyle lig maçlarına da bir hafta ara verildi.

Kayserispor’da milli ara nedeniyle oyunculara üç günlük izin verildi. Milli takım kamplarına giden yabancı oyuncular haricinde izin sonrası bütün futbolcular tesislerde toplanarak Alanyaspor maçı hazırlıklarına başlayacak.

Trabzonspor maçı ile ilgili dersler çıkartarak oynayacakları maçlara daha iyi hazırlanacaklarını belirten Kayserispor Teknik Direktör Hikmet Karaman, rakip karşısında galibiyet yada beraberlik almak için yaptıkları müdahalelerin sonuçsuz kaldığını aktardı. Bu karşılaşmayı kaybetmemeleri gerektiğini ifade eden Karaman, “Lig de zaman aman istediğiniz sonuçları alamıyorsunuz. Bu bizim için değil bütün takımlar için geçerlidir. Bizim bundan sonrası için yapacağımız tek şey çok çalışmak, iyi mücadele etmek ve başarılı sonuçlar almak. Kayserispor, bunu başarabilecek kapasitede ve oyuncu kalitesine sahip” dedi.

Oyuncularına gerekli uyarıları yapan tecrübeli teknik adam Karaman, “Başından beri söyledik. Ligde kolay maç kazanılmıyor. Her maç zor. Her takım için her takımla oynayacakları maçlar çok zor ve galibiyetler almak mümkün olmayabiliyor. O nedenle daha çok çalışmak ve sahada çok iyi mücadele ortaya koymak gerekiyor. Bunu sürekli hale getirmek en önemli konudur. Biz bunu yaptığımız takdirde kazanamayacağımız maç yok. Buna ve oyuncularıma inanıyorum. Trabzon maçındaki kayıp puanları milli arada dinlenmiş ve çok iyi hazırlık yapmış takım olarak Alanya maçını kazanmak suretiyle telafi edeceğiz” dedi.

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: DEPLASMANDA, TELAFİ, EDECEK,
Yorumlar
Haber Yazılımı