DEPREMZEDE AİLELERİMİZİ MİSAFİR EDİYORUZ
tekden site sağı sünnet
Haber
25 Şubat 2023 - Cumartesi 09:13 Bu haber 584 kez okundu
 
DEPREMZEDE AİLELERİMİZİ MİSAFİR EDİYORUZ
İYİ Parti Kayseri Milletvekili Dursun Ataş, Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından ilk günden bugüne siyaset yapmadan vatandaşların yarasını sarmaya çalıştıklarını dile getirdi. Diğer yandan Milletvekili Dursun Ataş, koordinasyonuyla Kahramanmaraş’ta çadır ve konteyner kent vatandaşların
GÜNDEM Haberi
DEPREMZEDE AİLELERİMİZİ MİSAFİR EDİYORUZ

Depremin olduğu günden bu güne İYİ Parti’nin tüm teşkilatlarıyla sahada olduğunu dile getiren Milletvekili Dursun Ataş, Kahramanmaraş merkezde ilk etapta 150 çadır ve 100 konteynerdan oluşan alanı depremzede vatandaşların hizmetine sunulduğunu söyledi. Ataş, Kayseri il teşkilatı başta olmak üzere destek veren, katkı sunan tüm parti teşkilatlarına ve hayırseverlere de teşekkür etti.

Milletvekili Dursun Ataş, “İlk günden bugüne sahadayız. Elimizden geldiğince, imkanlarımız ölçüsünde vatandaşlarımızın yardımına koştuk ve koşmaya da devam ediyoruz. Genel Başkanımız Meral Akşener’in liderliğinde yaraları sarmaya devam ediyoruz. Kahramanmaraş merkezde kurduğumuz çadır kentimizde alt yapı başta olmak üzere diğer ihtiyaç olan tüm çalışmaları tamamladık ve depremzede aileleri misafir etmeye de başladık. Onların tüm ihtiyaçlarını bu alanda karşılamaya çalışıyoruz. Bu günleri hep birlikte yardımlaşarak atlatacağız, yaralarımızı birlikte saracağız. Vatandaşlarımızın güzel günlere ulaşması için mücadeleye devam edeceğiz” diye konuştu. Depremin etkilediği tüm illerde organize olduklarını ve her bölgede çalışma yaptıklarını söyleyen Milletvekili Dursun Ataş, arama kurtarma çalışmalarından bölgeye yardımların ulaştırılmasına kadar her alanda gayretle çalıştıklarını söyledi.

Her ilde çadır kent kurmak, diğer yardımları ulaştırmak için yoğun şekilde çalıştıklarını ifade eden Milletvekili Ataş, “Genel Başkanımızdan genel başkan yardımcılarımıza, milletvekillerimizden il, ilçe teşkilatlarımıza kadar her kademede sahadayız. Kahramanmaraş’ta çadır ve konteyner kentini vatandaşın hizmetine sunduk. Bu yöndeki çalışmalarımız yine devam ediyor. Bu alanda ayrıca yemek hizmetinin verileceği bir alan, depo, çocuklar için oyun alanları olacak. Pazarcık’ta da konteyner kent kuracağız. Elbistan, Afşin, Göksun’da da diğer alanlardaki çalışmalarımız sürüyor. Bu çalışmaları Genel Başkanımızın görevlendirmesiyle yakından takip ediyoruz. Yine köylere de ulaşmaya çalışıyoruz” şeklinde konuştu.

Kaynak: Editör:
Etiketler: DEPREMZEDE, AİLELERİMİZİ, MİSAFİR, EDİYORUZ,
Yorumlar
Haber Yazılımı