DERİNOKS İLE ÖĞRENCİLER DÜNYA HELAL ZİRVESİNDE DERECE YAPTILAR
tekden site sağı sünnet
Haber
10 Aralık 2021 - Cuma 18:50 Bu haber 6122 kez okundu
 
DERİNOKS İLE ÖĞRENCİLER DÜNYA HELAL ZİRVESİNDE DERECE YAPTILAR
Kayseri Talas Halide Nusret Zorlutuna Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri, Derinoks sponsorluğunda katıldıkları 2021 Dünya Helal Zirvesindeki Liselerarası yemek yarışmasında 4.’lük elde etti.
GÜNDEM Haberi
DERİNOKS İLE ÖĞRENCİLER DÜNYA HELAL ZİRVESİNDE DERECE YAPTILAR

25-28 Kasım tarihleri arasında İstanbul'da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip ERDOĞAN'ın himayelerinde gerçekleştirilen 2021 Dünya Helal Zirvesindeki Liselerarası yemek yarışmasına Talas Halide Nusret Zorlutuna Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Okul Müdürü H. Gül Üstündağ, Yiyecek İçecek Hizmetleri Alanı Öğretmeni Ercan Kocataş ve Öğrenciler  Elmas Eser, Yaren Nisa Aldemir ve Özgü Sueda Artık Kayseri'yi temsil etti. Yarışmaya Türkiye geneli 22 okul katılım sağladı. Talas Halide Nusret Zorlutuna Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi  82 puan alınarak yarışmada 4. oldu.

Talas Halide Nusret  Zorlutuna Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri, İstanbul’da katıldıkları yarışmada derece getiren yemeklerini bir kez de Kayseri’de konuklarına sunma imkanı buldu.  Talas İlçe Kaymakamı Yaşar Dönmez, Talas İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Elmalı ve Şube Müdürleri, Erciyes Koleji Genel Müdürü Sayın Erdem Örnek ve okul yöneticileri, Tüm Aşçılar ve Pastacılar Konfederasyonu Kayseri İl Başkanı Sayın Gülcan Özdemir ve Exclusive Şef Merve Onar ile King Medya Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Serkan Derebaşı ve Derinoks Endüstriyel mutfak Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Hayrullah Derebaşı öğrencilerin yarışmada yaptıkları yeniden tatma şansını yaşadı.

Kaynak: Editör:
Etiketler: DERİNOKS, İLE, ÖĞRENCİLER, DÜNYA, HELAL, ZİRVESİNDE, DERECE, YAPTILAR,
Yorumlar
Haber Yazılımı