DEVA Başkan Adayı Türkmen: Adaletsizliği bitireceğiz
tekden site sağı sünnet
Haber
06 Şubat 2024 - Salı 18:16 Bu haber 410 kez okundu
 
DEVA Başkan Adayı Türkmen: Adaletsizliği bitireceğiz
DEVA Partisi’nin Kocasinan Belediye Başkan Adayı Kadir Türkmen, Kayseri için hizmet edeceklerini belirterek, “Ben bu adaletsizliğe karşı DEVA olmak için yola çıktım” dedi.
SİYASET Haberi
DEVA Başkan Adayı Türkmen: Adaletsizliği bitireceğiz

DEVA Partisi Kayseri İl teşkilatı il yönetimi ve belediye başkan adayının katılımı ile basın toplantısı düzenledi.

 

Toplantıda konuşan DEVA Partisi Kocasinan Belediye Başkan Adayı Kadir Türkmen, “Kocasinan'da artan adaletsizlik ve eşitsizliktir. Adı ‘adalet’ ile başlayan parti, Kocasinan'ı adaletsizce yönetmekte ve eşitlik ilkesine aykırı bir hizmet anlayışı ile kırsal bölgeleri ve bazı mahalleleri ötekileştirmektedir. Ben bu adaletsizliğe karşı DEVA olmak için yola çıktım” şeklinde konuştu.

 

Türkiye’nin her yerinde kendi isim logo ve adaylarıyla seçime gireceklerini söyleyen DEVA Partisi Kayseri İl Başkanı Ufuk Taşçı, “Gireceğimiz seçimlerde önceliğimiz ve en büyük temel amacımız çıkartabildiğimiz kadar belediye başkanlığı ve meclis üyesi kazanımı elde etmektir.

 

Halkımızı DEVA belediyeciliği ile tanıştırmayı hedefliyoruz. DEVA Belediyeciliği temiz, yolsuzluktan arınmış, hukuka dayalı, kaynaklarını etkin ve verimli kullanan insan odaklı bir belediyecilik anlayışına hakimdir. Merkezi yönetimle yerel yönetimler arasında iş birliği olmadan hiçbir şey olmaz söyleminin aksine DEVA Belediyeciliğinde merkezi yönetime bağımlı olmadan kendi öz kaynaklarını etkin ve verimli bir şekilde kullanarak güçlü bir belediyecilik anlayışı getireceğiz” dedi.

 

Toplantıda DEVA Partisine geçen Büyük Birlik Partili Bünyamin Mert’e parti rozeti takıldı.

Kaynak: Editör:
Etiketler: DEVA, Başkan, Adayı, Türkmen:, Adaletsizliği, bitireceğiz,
Yorumlar
Haber Yazılımı