DEVA’DAN HUZUREVİ ZİYARETİ
tekden site sağı sünnet
Haber
09 Mayıs 2022 - Pazartesi 08:43 Bu haber 2101 kez okundu
 
DEVA’DAN HUZUREVİ ZİYARETİ
DEVA Partisi Talas İlçe Başkanı Murat Kurnaz ve DEVA Partisi Kayseri Kadın Çalışmaları Başkanı Tuğçe Ölmez ile birlikte partililerden oluşan heyet anneler günü dolayısıyla Özel Kayseri Yaşlı Bakım ve Huzurevi’ni ziyaret ettiler.
GÜNDEM Haberi
DEVA’DAN HUZUREVİ ZİYARETİ

DEVA Partisi Kayseri Kadın Çalışmaları Başkanı Tuğçe Ölmez: “Böylesine anlamlı bir günde ziyaret ettiğimiz Huzurevi’nde samimi ve candan gözlerle bakan bu güzel insanlar ile birlikte olmak bizler için ayrı bir heyecan ve önem arz etmektedir. “Anne” kelimelerle tarif edilemeyecek kadar kutsal bir duygudur. Bu duygunun karşısında da onlar için neler yapsak, neler söylemeye çalışsak karşılığını veremeyiz. Bugün burada bulunan annelerimizin çocukları gibiyiz. Onların hem anneler gününü kutladık hem de onlarla sohbet ederek sorunlarını ve sıkıntılarını dinledik. Anne sevgisi ve şefkati karşısında senede bir özel günlerde değil de fırsat bulunan her zaman ziyaret edilmesi gerektiğini daha iyi anlamış bulunduk. Bu ziyaret vesilesiyle başta şehit ve gazi annelerimiz olmak üzere tüm annelerimizin, anne diye seslenilen ve düşünülen herkesin anneler günü kutlu olsun.” dedi.

Talas ilçe Başkanı Murat Kurnaz ise ziyarette: “Bugün anneler günü nedeniyle yapmış olduğumuz moral ziyaretinde, annelerimiz ve huzurevinin diğer sakinleri ile bir araya geldik, ellerini öptük dualarını aldık. Bugün varlığı bizler için önemli olan, her biri kelimelerle tarif edilemeyecek değerde olan annelerimizin yanında olmaktan mutlu ve gururluyum. Hepimiz bulunduğumuz yerleri ve hayatları bizleri dünyaya getiren annelerimize borçluyuz. Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed (SAV) Efendimizin de dediği gibi “Cennet, Anaların Ayağının Altındadır.” Bu söz karşısında da haklarını kolay kolay ödeyebilmemiz mümkün değil. Belirli günlerde değil içinde bulunduğumuz ve fırsat bulduğumuz her an annelerimize sevgi saygı ve muhabbeti eksik etmememiz gerekmektedir. Bu ziyaret vesilesiyle başta şehit ve gazi anneleri olmak üzere tüm annelerimizin anneler gününü kutlar, sevgi ve saygılarımı sunarım.” dedi.

DEVA Partisi Heyeti, ziyarette çiçek dağıtımı ve ikramda bulunup, uzun bir süre kaldıktan sonra huzurevinden ayrıldılar.

Kaynak: Editör:
Etiketler: DEVA’DAN, HUZUREVİ, ZİYARETİ,
Yorumlar
Haber Yazılımı