Düğün gurbetçi seyahat ve okul sezonu kaynayıp gitmesin
tekden site sağı sünnet
Haber
24 Haziran 2022 - Cuma 15:18 Bu haber 3573 kez okundu
 
Düğün gurbetçi seyahat ve okul sezonu kaynayıp gitmesin
Kayseri Melikgazi Belediye Meclis Üyesi Adnan Kenanaoğlu, Kayseri’nin alış verişde merkezi konumunda olan çok sayıda esnafın bulunduğu Cumhuriyet Mahallesi’nde belediye tarafından başlatılan inşaat ile ilgili tepkisini dile getirerek, iş teslim tarihinin yıl sonu olduğunu ifade etti. Burada aksayan işleri ve bir ayda bir bina cephesinin mantolama yapıldığına dikkat çeken Kenanoğlu, “Esnaf yangından çıkmış nefes alacakken inşaat çıktı. İş yapacağı, satış yapacağı mevsimde inşaat nedeniyle sorun yaşıyor” dedi.
GÜNDEM Haberi
Düğün gurbetçi seyahat ve okul sezonu kaynayıp gitmesin

Cumhuriyet Mahallesi’nde  Büyükşehir zbelediyesi tarafından binaların dış cephe ve çevre düzenleme çalışmaları başlatıldı. Yaz döneminde başlatılan çalışma ise bölgedeki esnafın tepkisine neden oldu. İş bitiş tarihinin ise gelecek yılın Aralık 2022 olması ise üç aylık yaz döneminde gurbetçiye, düğün yapacak ailelere satış yapacakları süreçte işlerin olumsuz etkilendiği dile getiriliyor.

Bölgede aynı zamanda esnaf olan Mecmis Üyesi Adnan Kenanoğlu, esnafın ve vatandaşların yaz döneminde yapılan işle ilgili tepkisini dile getirerek, şunları söyledi;

“Çarşı ortasında dev levha. İş teslim tarihi 05.12.2022. Bu esnafa yazık vatandaşa eziyet yaz mevsimi çalışma yapılırmı? Cumhuriyet mahallesinde yer alan çarşı merkezi Mevlevi caddesi Serdar caddesi Vatan caddesi bina cepheleri alt yapı zemin ve çevre düzenlemesi inşaatı başladı.

Yapımcı firma ve diğer alt yapıyı tamamlayacak kuruluşlar tam bir koordinasyonsuzluk içerisinde plansız düzensiz aç kapa ,tekrar aç , hat döşe birbirlerini bekleme iskele iş yerleri levhalarını sök , yağmur ve güneşten korunmayı sağlayan sundurmaları kaldır yetkili bir muhatap bulamama sadece 1 binanın dış cephesi 1 ayda tamamlanıyor Niçin iş başlarken iskele kurulmaz? Komple kuruldu çalışma yapılması bekleniyor.

ESNAF YANGINDAN ÇIKMIŞ. YAZ SEZONUNDA NEFES ALACAK. Niçin Aralık ayında başlanıp Hazirana tamamlanmadı? Sürekli gelen zamlarla ürün temin etmekte zorlanan esnaflar ekonomik dertlerle uğraşırken sadece ama sadece ayakta durma mücadelesi verirken iş yapabilecek mevsimi olan HAZİRAN TEMMUZ AĞUSTOS  EYLÜL EKİM KASIM bu şekilde çalışmalar ağır giderse perişan olacaklar

Düğün mevsimi seyahat mevsimi ve okul sezonu gurbetçi sezonu kaynayıp gitmesin. Ekip sayısı çalışan sayısı çoğaltılarak cadde cadde çalışmalar yapılarak hızlı bir şekilde tamamlanmasını bekliyoruz. Çile çekilmeden sefa olmaz bunun farkındayız talepte bizlerden geldi çünki 30 yıldır çarşıya çivi çakılmadı

Özellikle ÇARŞI ŞEHRİN MİSAFİR ODASIDIR görüşünü savunarak düzenlemeler yapılmasını o kaygan sarı taşların sökülmesini modern tuvaletler yapılmasını çocuk emzirme ve alt değiştirme kabinlerini dile getiren talepte bulunan Meclis Üyesiyim. Sadece ZAMANLAMA YANLIŞ VE İŞ AĞIR GİDİYOR DİYORUM. Esnafların talebi bir an evvel bitmesi ve iş teslim kontrollarının yapılarak işin teslim alınmasıdır.”

Kaynak: Editör:
Etiketler: Düğün, gurbetçi, seyahat, ve, okul, sezonu, kaynayıp, gitmesin,
Yorumlar
Haber Yazılımı