DUVAR SAATİNE KADAR ÇALMIŞLAR
tekden site sağı sünnet
Haber
31 Mart 2022 - Perşembe 20:32 Bu haber 2218 kez okundu
 
DUVAR SAATİNE KADAR ÇALMIŞLAR
Jandarmanın yol kontrolünde bir araçta bulunan ev eşyalarının Pınarbaşı ilçesindeki bir mahallede vatandaşa ait evden çalınan eşyalarla benzerlik göstermesi üzerine jandarma araca ve eşyalara el koydu. Yapılan incelemede hırsızlık sonucu çalınan eşyalar olduğu belirlendi. Hırsızların duvar saatine kadar çaldıkları görüldü.
GÜNDEM Haberi
DUVAR SAATİNE KADAR ÇALMIŞLAR

Kayseri Valiliği’nden yapılan açıklamada, hırsızlık olayı ile ilgili şu bilgi verildi; “Pınarbaşı İlçe Jandarma Komutanlığınca, 29 Mart 2022 günü saat: 22.15 sıralarında icra edilen yol kontrol ve arama faaliyetinde sürücülüğünü (M.Y.) isimli şahsın yapmış olduğu 27 XX  XXX plakalı araçta şüphe üzerine yapılan kontrolde, çalıntı olduğu değerlendirilen (1) adet televizyon, (1) adet elektrikli süpürge ve (1) adet ağaç kesme makinası ele geçirilmiştir.

Çalınan malzemelerin aynı gün Pınarbaşı ilçesi Kırkpınar Mahallesinde ikamet etmekte olan mağdur (S.D.) isimli şahsın evinden çalınan malzemeler ile benzerlik göstermesi nedeniyle, Pınarbaşı Cumhuriyet Başsavcılığından alınan arama kararına istinaden şüphelinin ev ve eklentilerinde arama yapılmıştır. Yapılan arama sonucunda (1) adet tabanca, (196) adet tabancaya ait fişek, (1) adet bıçak, (1) adet matkap ve çok miktarda mutfak malzemesi ele geçirilmiştir. 

Ele geçirilen malzemeler mağdurlar (S.D.) ve (T.A.) isimli şahıslara teslim edilmiş olup, söz konusu olay ile ilgili tespit edilen şüpheliler (H.Y.), (M.Y.) ve (C.Y.)  30 Mart 2022 günü adli makamlara sevk edilmek üzere gözaltına alınmıştır.

Adli makamlara sevk edilen şüphelilerden (H.Y.) tutuklanmış, (M.Y.) ve (C.Y.) ise adli kontrol kararı verilerek serbest bırakılmış olup, söz konusu olay ile ilgili toplam (2) faili meçhul evden hırsızlık olayı aydınlatılmıştır.”

Kaynak: Editör:
Etiketler: DUVAR, SAATİNE, KADAR, ÇALMIŞLAR,
Yorumlar
Haber Yazılımı