Eğitime Hep Destek Tam Destek
tekden site sağı sünnet
Haber
23 Ekim 2022 - Pazar 10:36 Bu haber 609 kez okundu
 
Eğitime Hep Destek Tam Destek
Eğitim Gurmesi’nin bu hafta konuğu İstanbul Aydın Üniversitesi Bölge Temsilcisi Burak Metin oldu. Burak Metin ile İstanbul Aydın Üniversitesi olarak yaptıkları çalışmalar hakkında kısa bir söyleşi yapan Eğitim Gurmesi ekibinin notları şu şekilde:
EĞİTİM Haberi
Eğitime Hep Destek Tam Destek

Burak Metin, “ İstanbul Aydın Üniversitesi olarak yoğun bir tercih danışmanlığı döneminin akabinde hızlı bir şekilde eğitim kurumlarına yönelik ziyaretlerimize başlamış bulunmaktayız. Seminerlerimizin ve faaliyetlerimizin içeriği bölge ve kurumlara göre değişmekle birlikte genel olarak Kurum Ziyaretleri Kariyer Günleri, Eğitim Fuarları, Öğrenciler için Hedef Belirleme, Meslekler, Motivasyon, Verimli Ders Çalışma Teknikleri, Zaman Yönetimi, Öfke Yönetimi ve Stres Kontrolü, Kuşaklar Arası Çatışma, Endüstri Devrimi 4-0 ve Endüstri Devrimi 5-0 başlıkları altında toplanabilir.

İstanbul Aydın Üniversitesi olarak sadece üniversitemizi tercih eden öğrencilere değil memleketimizdeki tüm öğrencilere ve eğitim kurumlarına hizmet vermeyi amaçlıyoruz. Bu çerçevede ihtiyaçlara göre kendimizi sürekli olarak güncelliyoruz. Verdiğimiz eğitim ve seminerlerle gerek kurumlara gerek öğrencilere ışık olmak en büyük amacımız. İstanbul Aydın Üniversitesi olarak her zaman öğrencinin, eğitimcinin ve eğitim kurumlarının her daim yanındayız.”

Kaynak: Editör:
Etiketler: Eğitime, Hep, Destek, Tam, Destek,
Yorumlar
Haber Yazılımı