ENGELSİZ BİR TÜRKİYE İÇİN HEP BİRLİKTE ÇÖZÜMLER ÜRETECEĞİZ
tekden site sağı sünnet
Haber
03 Aralık 2021 - Cuma 20:01 Bu haber 7105 kez okundu
 
ENGELSİZ BİR TÜRKİYE İÇİN HEP BİRLİKTE ÇÖZÜMLER ÜRETECEĞİZ
İyi Parti Talas İlçe Teşkilatı 3 Aralık Dünya Engelliler Gününde "Kayseri Özel Çocukları Topluma Kazandırma Derneğini" Ziyaret Etti. Engelli çocukların aldıkları eğitimi yerinde inceleyen ve onlarla güzel vakit geçiren İyi Partililer, birlikte pasta kesip onların mutluluklarına ortak oldular.
YAŞAM Haberi
ENGELSİZ BİR TÜRKİYE İÇİN HEP BİRLİKTE ÇÖZÜMLER ÜRETECEĞİZ

İyi Parti Talas İlçe Başkanı Faik Demir,  “Bugün 3 Aralık Dünya Engelliler günü bu nedenle geleceğimiz olan çocuklarımızın özel eğitim aldığı bir yerdeyiz. En azından bir gün dahi olsa zamanımızı onlarla geçirmek istedik. Birlikte pasta kestik, oyunlar oynadık, müzik dinledik, dans ettik. Bizler biliyor ve farkındayız ki bedenen engelli olan vatandaşlarımızın yaşadığı birçok sıkıntı var. Ulaşımdan tutun da yaşamlarını idame etmek adına bir takım problemler maalesef bu güne kadar çözülememiş ya da ertelenmiş. Bizler istiyoruz ki kalpleri sevgiyle dolu engelli vatandaşlarımız rahat bir ortamda yaşamlarını devam ettirsinler. Bunun içinde özellikle engelli vatandaşlarımıza yönelik parti politikalarımız mevcuttur. Kişisel bağımsızlık ve teknik yardım projelerimiz ile engelli kardeşlerimiz de daha iyi bir Türkiye'ye kavuşacaktır. İnşallah engelsiz bir Türkiye için hep birlikte çözümler üreteceğiz.” dedi.

YETER Kİ KALPLERDE ENGEL OLMASIN!

İyi Parti Melikgazi İlçe Teşkilatı Kurucularından Alkan Okuyucu “Dünyada 1 milyara yakın engelli insan bulunmaktadır. Ama şu hiçbir zaman unutulmamalıdır ki hepimiz birer engelli adayıyız. Bunu unutmamak ve her zaman da bu doğrultuda hareket etmek gerekir. Bizler de bu bilinçle bu günümüzü ilimiz sınırlarında yer alan "Kayseri Özel Çocukları Topluma Kazandırma Derneğindeydik". Buradaki özel eğitime ihtiyaç duyan çocuklarımızla birlikte zaman geçirdik. Çok kıymetli eğitimcilerimizden bilgiler aldık. Belki sadece bu gün değil her zaman bu faaliyetleri yapmak gerekir ama en azından bir gün de olsa onlarla birlikte olmaktan onlar kadar bizler de mutluluk duyduk. Ben özellikle şunu söylemek istiyorum. ‘Adımlarınızın biçiminin hiçbir önemi yok mühim olan yürüyüşümüzle sevgi ve dostluk köprüsünü geçmektir.’ Yeter ki kalplerde engel olmasın.” İfadelerini kullandı.

Yine ziyarette Melikgazi Kurucu Yönetim Kurulu Üyeleri Hadiye Hakkomaz, Nazlı Özsoy ve Semra Şahin, Nebi Aslan'da bulundular.

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: ENGELSİZ, BİR, TÜRKİYE, İÇİN, HEP, BİRLİKTE, ÇÖZÜMLER, ÜRETECEĞİZ,
Yorumlar
Haber Yazılımı