HACILAR’DA AKŞAM HASTA OLMAK YASAK
tekden site sağı sünnet
Haber
24 Şubat 2022 - Perşembe 18:43 Bu haber 646 kez okundu
 
HACILAR’DA AKŞAM HASTA OLMAK YASAK
Saadet Partisi Hacılar İlçe Başkanı Bülent Eser, Hacılar ilçesinde akşamları yaşanan sağlık sorunlarının çözümsüz kaldığını belirtti.
GÜNDEM Haberi
HACILAR’DA AKŞAM HASTA OLMAK YASAK

Başkan Bülent Eser, Sağlık Bakanlığı’na dilekçe yazdıklarını belirterek “İlçe Sağlık Müdürlüğü’ne ve Sağlık Bakanlığı’na bir dilekçe yazarak ilçemizde mesai saatleri dışında başta enjeksiyon ve pansuman olmak üzere hiçbir sağlık hizmeti alamadığımızı ve bu konuda ciddi sıkıntılar yaşadığımızı dile getirdik. Hacılar gibi önemli bir ilçede akşam saatlerinde sağlık hizmetlerinden yararlanamamak Hacılar’da yaşayan herkesin derdi oldu. Bir enjeksiyon yaptırmak için il merkezine gitmek akıl almaz bir iştir. Güzide ilçemizde adeta akşam hasta olmak yasak. Çünkü hastalık için il merkezine gidene kadar hastalık artıyor. Buna bir an önce dur demek gerekir” açıklamasında bulundu.

SP Hacılar İlçe Başkanı Bülent Eser “Hacılar’daki tüm sorunlar bitene kadar çalışmaya devam edeceğiz. Bugüne kadar hangi meseleyi gündeme getirdiysek peşini bırakmadık. Bu sağlık problemi ile ilgili de takibimizi sürdüreceğiz.” ifadelerini kullandı.

Kaynak: Editör:
Etiketler: HACILAR’DA, AKŞAM, HASTA, OLMAK, YASAK,
Yorumlar
Haber Yazılımı