Harrem’in En Sevilen Ürünleri Yazın Vazgeçilmezleri
tekden site sağı sünnet
Haber
06 Temmuz 2022 - Çarşamba 20:01 Bu haber 440 kez okundu
 
Harrem’in En Sevilen Ürünleri Yazın Vazgeçilmezleri
İlhamını doğanın şifalı gücünden alan Harrem’in, nemlendirici ve leke karşıtı güneş kremini, içeriğindeki Q10 ve E vitamini sayesinde güneş ışınlarının sebep olduğu yaşlanma belirtilerine karşı bariyer oluşturan Sparkle Toner’ini ve zerafetin kokuya dönüşmüş hali olan eşşiz parfümünü yaz çantanızdan ayırmak istemeyeceksiniz.
SAĞLIK Haberi
Harrem’in En Sevilen Ürünleri Yazın Vazgeçilmezleri

Harrem, Nemlendirici ve Leke Karşıtı Güneş Kremi SPF 50

Güneş lekelerine karşı etkili bir koruma sağlayan Harrem Nemlendirici ve Leke Karşıtı Güneş Kremi, multi fonksiyonel içeriği ile güneş ışığı kaynaklı koyu lekelerin oluşmasını önlerken aynı zamanda yaşlanma karşıtı bir bakım sunarak cildin daha sıkı ve genç görünmesi sağlar. Tüm cilt tipleri ve yaş grupları için uygun olan Harrem Nemlendirici ve Leke Karşıtı Güneş Kremi; hafif, hızlı emilen ve iz bırakmayan doğal formülü ile öne çıkıyor.

Satış fiyatı: 379,90 TL

Harrem Sparkle Toner

İlhamını doğanın şifalı gücünden alan Harrem, Sparkle Toner ile bir ilke imza atarak bitki sularını serumlarda en sık kullanılan vitaminlerle buluşturdu. Sparkle Toner, içeriğindeki Q10 ve E vitamini sayesinde güneş ışınlarının sebep olduğu yaşlanma belirtileri ve çizgi görünümlerine karşı bariyer oluşturuyor. Alfa hidroksi asitler ve C vitamini ise ölü deriden arınmaya, koyu lekeleri azaltmaya ve daha pürüzsüz bir cilde kavuşmaya yardımcı oluyor. Sparkle Toner, devrim niteliğindeki mucizevi formülünde yer alan akgünlük bitkisi ile ciltteki kolajeni desteklerken cilt kalitesini artırmakta da önemli bir rol oynuyor.

Satış fiyatı: 199,90 TL

Harrem for Women Parfüm

Harrem for Women Parfüm; içeriğindeki notalar sayesinde zarif ve daha güçlü hissetmenize yardımcı olacak. Kalıcılığı ile kendine hayran bırakacak.

Zerafet ile gücün birleşiminin kokuya dönüşmüş hali olan bu parfümün eşşiz notalarını, Mandarin Orange, Lavander, Black Currant, Jasmine, Orange Blossom, Madagascar Vanilla, Ambergris ve Musk oluşturuyor.

Satış fiyatı: 299,90 TL

Kaynak: Editör:
Etiketler: Harrem’in, En, Sevilen, Ürünleri, Yazın, Vazgeçilmezleri,
Yorumlar
Haber Yazılımı