Her şey ataş pahası, vatandaş perişan
tekden site sağı sünnet
Haber
07 Temmuz 2022 - Perşembe 06:56 Bu haber 431 kez okundu
 
Her şey ataş pahası, vatandaş perişan
İYİ Partililer çarşı pazarda, sokakta esnaf ziyaretinde günlük yaşamın nabzını tuttu. Vatandaştan yansıyanlar hiçte iç açacı değil. İYİ partımı Kazım Yücel, esnaf ve vatandaşı dinledikten sonra yaptığı açıklamada, “Her şey ataş pahası, vatandaş perişan” ifadelerini kullandı.
GÜNDEM Haberi
Her şey ataş pahası, vatandaş perişan

İYİ Parti Kayseri Milletvekili Dursun Ataş, partisinin Kayseri teşkilatı ile birlikte meclisin tatil olmasını fırsat bilerek günlük vakitlerinin tamamını vatandaş esnaf ziyaretlerine ayırıyor. Çarşı Pazar, sokak sokak, esnaf ziyaretlerinde bulunan İYİ Partililer, Talas ilçesinde de esnafla vatandaşı dinledi.

Pazar yerlerini gezerek hem pazarcı esnafı hem vatandaşlar sohbet eden İYİ Partililere vatandaşların dert yanması ve ekonomik anlamda yaşadıkları sıkıntıları dile getirerek bunaldıklarını ifade etmeleri dikkat çekti.
İYİ Parti Kayseri Büyükşehir Belediye Meclisi Başkanvekili Kazım Yücel, İYİ Parti Milletvekili Dursun Ataş ile yaptıkları ziyaretlerini değerlendirerek, “İYİ Parti GİK Üyemiz aynı zamanda Kayseri Millet V. Sn. Dursun Ataş il yönetimimiz, Talas ilçe başkanımız,  ilçe Yöneticilerimiz ve meclis üyelerimizle birlikte Talas ilçemizdeydik.İktidarın umurunda değil ama vatandaş perişan, çarşı pazar yangın yeri… Her şey ateş pahası… Pazarcı ve vatandaş; “Halimiz harap, geçinemiyoruz. Kurtarın bizi.” diye dert yanıyor. Talas İYİ olacak. Kayseri İYİ olacak” dedi.

Kaynak: Editör:
Etiketler: Her, şey, ataş, pahası,, vatandaş, perişan,
Yorumlar
Haber Yazılımı