HİKMET KARAMAN ADETA İSYAN ETTİ
tekden site sağı sünnet
Haber
28 Aralık 2021 - Salı 13:28 Bu haber 1668 kez okundu
 
HİKMET KARAMAN ADETA İSYAN ETTİ
Kayserispor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, Türkiye kupası maç tarihi, ligin ikinci yarısının başlangıç tarihi, transfer döneminin ikinci yarı başlayınca başlaması, futbolcuların yılbaşı nedeniyle izin istemesi ve Afrika kupası nedeniyle birçok takımın oyuncunun gideceğini hatırlatarak, “Bu kadar yakın bir tarih olamaz. Bunu acil düzeltmeliyiz” dedi.
SPOR Haberi
HİKMET KARAMAN ADETA İSYAN ETTİ

Kayserispor ligin ilk yarısındaki son maçta kendi sahasında Sivasspor’u ağıladı. Sarı-kırmızılı takım, komşu ekibi 3 golle mağlup etti. Maç sonrasında Teknik direktör Hikmet Karaman, alınan galibiyete sevinmesine karşın, önümüzdeki süreçte yaşanacakları dile getirerek hem isyan etti hem de bu sürecin bütün takımlara sıkıntı oluşturacağı uyarısında bulunarak düzeltme yapılması gerektiğini savundu.

VERSEN BİR DERT VERMESEN DERT

Karaman, şu ifadeleri sarf ederek tepkisini dile getirdi; “Ligin ilk yarısındaki maçı oynadık. Şimdi 30 Aralık’ta Türkiye Kupası maçı var. Oyuncularımız hepsi izin istiyor. Versen bir dert vermesen bir dert. Futbolcu Avrupa’da ülkesine, Gana’ya gidecek. Adam Brezilya’ya gidecek. Türk futbolcularda izin istiyor. Yılbaşı. İzin verdi.

SONUÇTA SAKATLIKLAR OLACAKTIR

Ocak ayının 9’unda maç var. Lig başlıyor. Bu takım ne zaman hazırlanacak. Öyle olunca takımın 6 günlük hazırlığında ister istemez bu kadar sakatlıkta olur. Biz nasıl yapacağız. Nasıl kontrol edeceğiz. Transfer Ocak ayının 12’sinde başlayacak. Lig 9 Ocak’ta başlayacak. Yüksek sesle düşünmeliyiz. Doğruyu bulmak için. Afrika kupasına gidecekler var. İzin isteyenler, sakatlar var. Ben ikinci yarıya yeni transferlerle girmeliyim. Başlamalıyız. Bu durum çıkmaz kafama takıldı.”

ÇALIMBAY: İSTER İSTEMEZ YORGUN GELECEKLER

Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay’dan da benzer tepki ve açıklama geldi. Çalımbay, “Futbolcuların bu süreçte ve tarih aralıklarına baktığınızda dinlenme şansları yok. İzinde veremezsiniz. Kupa maçı sonrası en fazla iki gün izin vereceğiz. Yine yorgun gelecekler. O zamanda sakatlıklar oluyor. Her türlü sorunlar oluyor. Oyuncularımız Afrika kupasına gidecek. Sıkıntı olarak onun için yeni transferler yapmamız gerekiyor.  Ligin ikinci yarısına bütün takımlar yeni transferlerle girmek isteyecektir. Sıkıntılı bir süreç var” diye konuştu.

Kaynak: Editör:
Etiketler: HİKMET, KARAMAN, ADETA, İSYAN, ETTİ,
Yorumlar
Haber Yazılımı