HURDACILARA VE İKİNCİ EL PAZARA HIRSIZLIK OPERASYONU
tekden site sağı sünnet
Haber
01 Mart 2022 - Salı 18:40 Bu haber 442 kez okundu
 
HURDACILARA VE İKİNCİ EL PAZARA HIRSIZLIK OPERASYONU
Kayseri’de polis ikinci el eşya alım satımı yapan işyerleri ve hurdacılara hırsızlık olayları nedeniyle operasyon yaptı.
ASAYİŞ Haberi
HURDACILARA VE İKİNCİ EL PAZARA HIRSIZLIK OPERASYONU

Kayseri Valiliği’nden yapılan açıklamada, hırsızlık olayları ile ilgili yapılan operasyon sonucunda elde edilen materyallerle ilgili şu bilgi verildi;

“İlimizde meydana gelebilecek hırsızlık olaylarının önlenmesi amacıyla 21-27 Şubat 2022 tarihleri arasında bağ evleri ve metruk binaların bulunduğu bölgelerde, hurdacılar ve ikinci el eşya pazarı ile ticari taksilere yönelik yapılan uygulamalarda 4.661 şahıs, 1.707 oto sorgulanmıştır. Uygulamalar sonucu 17 hırsızlık şüphelisi yakalanmıştır. 9 adet ateşli silah, 4 adet bıçak, 45 gram narkotik madde, 3 çalıntı oto ve 1 çalıntı motosiklete el konulmuş olup, 43 şahsa adli/ idari işlem yapılmıştır.

İlimizde meydana gelen hırsızlık olaylarının faillerinin tespiti ve yakalanmasına yönelik 21-27 Şubat 2022 tarihleri arasında yapılan çalışmalarda 52 faili meçhul hırsızlık olayı aydınlatılmış olup, 20.000 TL değerindeki çalıntı malzemeye el konularak müştekilerine teslim edilmiştir. Olaylara ilişkin yakalanan 77 şahıstan 14’ü tutuklanmıştır.

Kayseri İl Emniyet Müdürlüğümüzce, bölgemizin huzur ve güvenliğini sağlamaya yönelik olarak yürütülen faaliyetler, yine halkımızın desteği ile daha da güçlü ve kararlı bir şekilde aralıksız olarak devam ettirilecektir.”

Kaynak: Editör:
Etiketler: HURDACILARA, VE, İKİNCİ, EL, PAZARA, HIRSIZLIK, OPERASYONU,
Yorumlar
Haber Yazılımı