İDO, Kurban Bayramı'nda 700 bin yolcu 185 bin araç taşıdı…
tekden site sağı sünnet
Haber
29 Haziran 2024 - Cumartesi 00:17 Bu haber 166 kez okundu
 
İDO, Kurban Bayramı'nda 700 bin yolcu 185 bin araç taşıdı…
9 günlük Bayram tatili süresince toplamda 4.000 sefer düzenleyen İDO (İstanbul Deniz Otobüsleri A.Ş.) yolcu kategorisinde 700 bini aşan rakamlara ulaşırken, Arabalı vapurlar aracılığı ile yaklaşık 185 bin aracı güvenli bir şekilde taşıdı.
GÜNDEM Haberi
İDO, Kurban Bayramı'nda 700 bin yolcu 185 bin araç taşıdı…

İDO, Kurban Bayram süresince, 12.000’in üzerinde yolcuyu tatilcilerin gözde destinasyonu Ege Adaları’na güvenle ulaştırdı. Tüm seferlerde maximum dakiklik oranına sahip İDO, Kuşadası’ndan Patmos ve Samos’a; Seferihisar-Samos’a; Bodrum Turgutreis-Leros, Kalymnos ve Patmos’a haftanın çeşitli günlerinde seferler düzenlemektedir.

Yunan Adaları’na kapıda vize imkanı…

Dünya’nın en temiz sularına ve en güzel koylarına sahip Ege’nin muhteşem doğasında tatil yapmak isteyenler İDO’nun Ege Adaları seferlerini kullanarak, Yunan Adaları’na kapıda vize uygulamasıyla rahatlıkla giriş yapabilirler. Ayrıca İDO’nun Ege Adaları’na yönelik seferlerinde yüksek hızlı deniz otobüsleri kullanılmaktadır. Bu da yolculuğunuzu hem keyifli hem de hızlı hale getiriyor.

Deniz yolculuğu ile maksimum konfor, minimum yorgunluk…

Diğer yandan İDO, tatilcilere Marmara Bölgesinden Ege bölgesine transfer güzergahı olan Osmangazi Köprüsü’nde yığılan trafiğe çare sunarak; Eskihisar-Topçular, Yalova-Pendik, Yalova- Yenikapı hatlarında arabalı vapur imkanı ile konforlu ve eğlenceli bir yolculuk deneyimi yaşattı. Böylece tatilciler yorulmadan evlerine dönüş yaptı.

Kaynak: Editör:
Etiketler: İDO,, Kurban, Bayramı'nda, 700, bin, yolcu, 185, bin, araç, taşıdı…,
Yorumlar
Haber Yazılımı