İKİNCİ YÜZYILA TAŞIYACAKLAR
tekden site sağı sünnet
Haber
11 Eylül 2023 - Pazartesi 19:48 Bu haber 253 kez okundu
 
İKİNCİ YÜZYILA TAŞIYACAKLAR
Talas belediye Başkanı Mustafa yalçın, öğrencilerin yeni eğitim öğretim yılına başlama heyecan ve sevinçlerine ortak oldu. Başkan Yalçın, “Cumhuriyetimizi, ikinci yüzyılına taşıyacak gençlerimizle birlikte olmaktan ve onlara duyduğumuz güveni bir kez daha tazelemekten son derece mutlu oldum” dedi.
EĞİTİM Haberi
İKİNCİ YÜZYILA TAŞIYACAKLAR

Talas belediye Başkanı, yeni eğitim öğretim yılının başlaması nedeniyle bir okulda düzenlenen törenlere katıldı. Öğrencilerle birlikte mutlmuluğunu ifade eden Başkan Yalçın’a çocukların gösterdiği ilgi ise dikkat çekti.

Başkan eğitim dönemi ile ilgili yaptığı paylaşımda, “2023/24 Eğitim Öğretim Yılının ilk gününde Fatma Zehra Dülgeroğlu İlkokulu’ndayız. Sayın Kaymakamımız Yaşar Dönmez ile birlikte öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz ve okul idarecilerimizin ilk gün heyecanına ortak olduk.

Cumhuriyetimizi, ikinci yüzyılına taşıyacak gençlerimizle birlikte olmaktan ve onlara duyduğumuz güveni bir kez daha tazelemekten son derece mutlu oldum. Eğitim camiamıza hayırlı ve başarılı bir eğitim öğretim yılı diliyorum” dedi.

Kaynak: Editör:
Etiketler: İKİNCİ, YÜZYILA, TAŞIYACAKLAR,
Yorumlar
Haber Yazılımı