İMAMOĞLU ŞEHİTLİK ANITINA KARANFİL BIRAKIP DUA ETTİ
tekden site sağı sünnet
Haber
17 Aralık 2021 - Cuma 12:24 Bu haber 5752 kez okundu
 
İMAMOĞLU ŞEHİTLİK ANITINA KARANFİL BIRAKIP DUA ETTİ
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, 1. Komando Tugay Komutanlığı’nda vatani görevini yaparken çarşı iznine çıktıkları sırada bombalı saldırı sonucu şehit olan 15 askerimiz için yapılan anıtını ziyaret etti. Şehitler için kanıta karanfil bıraktı dua etti.
GÜNDEM Haberi
İMAMOĞLU ŞEHİTLİK ANITINA KARANFİL BIRAKIP DUA ETTİ

CHP’nin belediyelerle ilgili olarak Kayseri’de düzenlediği etkinliği katılmak üzere şehre gelen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile birlikte diğer belediye başkanları, milletvekilleri, il ve ilçe teşkilatı yöneticileri Talas ilçesi yolu üzerinde askerlerimize yönelik bombalı saldırının yapıldığı yere gitti. 5 yıl önce 17 Aralık tarihinde PKK terör örgütünce yapılan hain saldırıda 15 askerimiz şehit olmuş çok sayıda askerimizde yaralanmıştı. Saldırının yıldönümünde Başkan İmamoğlu ve beraberindekiler şehit askerlerimiz için yapılan anıta karanfil bıraktılar. Şehitler için dua edildi.

Anıt ziyareti ile ilgili bilgi veren CHP Kayseri Milletvekili Çetin Arık, “Eli kanlı terör örgütünün kalleş saldırısı sonucu şehit olan askerlerimizi, kalleş saldırının yapıldığı yerde andık. Vatan evlatlarını bir kez daha rahmetle anıyor, terörü kimden gelirse gelsin, kimi hedef alırsa alsın lanetliyoruz” dedi.

Kaynak: Editör:
Etiketler: İMAMOĞLU, ŞEHİTLİK, ANITINA, KARANFİL, BIRAKIP, DUA, ETTİ,
Yorumlar
Haber Yazılımı