İYİ Parti: Arkadaşların yoklukları eksiklik oluşturmaz
tekden site sağı sünnet
Haber
04 Ekim 2024 - Cuma 16:51 Bu haber 100 kez okundu
 
İYİ Parti: Arkadaşların yoklukları eksiklik oluşturmaz
İYİ Parti Kayseri İl Başkanlığı, partiden istifa eden bazı isimler ve meclis üyeleri ile ilgili açıklama yaparak, “Partimize yeni katılıp, meclis üyesi olduktan sonra da ayrılan bu arkadaşların yoklukları, mücadelemiz ve duruşumuzda her hangi bir eksiklik yaratmaz” deniydi.
GÜNDEM Haberi
İYİ Parti: Arkadaşların yoklukları eksiklik oluşturmaz

İYİ Parti’de bazı meclis üyelerinin ve daha önce başkan adayı olan isimlerin istifalarının ardından İYİ Parti ile ilgili yapılan açıklamada İl Başkanlığı yanıt verdi.

 

İstfaları da değerlendiren İYİ Parti Kayseri İl Başkanlığı, Şu açıklamayı yaptı;

Son 1 haftadır İYİ Partiden istifa eden üyelerimiz ve belediye meclis üyeleri nedeniyle çeşitli spekülasyonlar yapılmaktadır.

Partimiz kurulduğu ilk andan  günümüze kadar kuruluş felsefesinden ve  amaçlarından tek bir adım dahi geri atmamış, dün neyi savunuyorsa bugün de hala aynı istikamette siyaset yapmaya devam etmektedir.

Kuruluşumuzda ekonomi, tarım milli güvenlik, dış politika, mülteci sorunu vb.  yüzlerce sorun hakkında   ne söyleyip savunduysak bugünde  aynı söylem ve  düşüncede devam etmekteyiz. Kısaca İYİ Parti dün mevcut iktidarın yanlışlarının karşısında nasıl durmuşsa bugün de aynı netlikte ve kararlılıkla iktidarın yanlış politikalarını eleştirmekte, karsısında durmakta ve somut adımlar atarak vatandaşımıza verdiğimiz sözlerin arkasında durmaktadır. Partimizden ayrılmaya karar veren arkadaşlar partimizin bu çizgisinden ve duruşundan farklı bir yol çizmeye karar vermiş olmaları kendi tercihleridir. Bir kaç meclis üyesinin partiden ayrılması bizleri ne duruşumuzdan ne de yolumuzdan çeviremez. Partimiz tüm teşkilatımız ile sapasağlam ayaktadır ve partimize yeni katılıp, meclis üyesi olduktan sonra da ayrılan bu arkadaşların yoklukları, mücadelemiz ve duruşumuzda her hangi bir  eksiklik yaratmaz. Biz İyi ve Cesurlar olarak yolumuza ilk günkü kararlılığımız ile Genel Başkanımız Sn. Musavat Dervişoğlu'nun önderliğinde, iktidarın yanlışlarının karşısında ,vatandaşımızın ise her daim  yanında olmaya devam edeceğiz.”

Kaynak: Editör:
Etiketler: İYİ, Parti:, Arkadaşların, yoklukları, eksiklik, oluşturmaz,
Yorumlar
Haber Yazılımı