İYİ PARTİLİ ATAŞ İL VE İLÇE TEŞKİLATINI AĞIRLADI
tekden site sağı sünnet
Haber
25 Kasım 2021 - Perşembe 11:36 Bu haber 1538 kez okundu
 
İYİ PARTİLİ ATAŞ İL VE İLÇE TEŞKİLATINI AĞIRLADI
İYİ Parti Kayseri Milletvekili Dursun Ataş, Ankara’da partisinin Kayseri il ve ilçe teşkilatlarını ağırladı. İl ve ilçe teşkilat başkanları partinin grup toplantısına katıldı.
SİYASET Haberi
İYİ PARTİLİ ATAŞ İL VE İLÇE TEŞKİLATINI AĞIRLADI

İYİ Parti Kayseri İl Başkanı Sebati Ataman, Kayseri Milletvekili Dursun Ataş, İl Yöneticileri ve İlçe Başkanlarının katılımlarıyla İYİ Parti TBMM Grup toplantısına katılıp ardında mecliste bir takım ziyaretlerde bulundular.

Ziyaret kapsamında Kocasinan Yemliha Beldesi Eski Belediye Başkanı Ahmet Kayacı ve Sivas Şarkışla İlçesi Gürçayır Beldesi Eski Belediye Başkanı Rüştü Öksüm İYİ Parti’ye katılarak üyelik rozetleri İYİ Parti TBMM Grup Başkan Vekili, İzmir Milletvekili Müsavat Dervişoğlu tarafından takdim edildi.

Ayrıca İl Seçim İşleri Başkanı Av. Tansu Şener ve İlçe Seçim İşleri komisyonları sandık güvenliği ve sandıklarda görevli olacak sorumluların eğitimi için eğiticilik programına katıldılar.Program İYİ Parti Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Av.Tolga Akalın, Seçim İşlerinden Sorumlu GİK Üyesi Burcu Akçaru ve GİK Üyesi, Seçim İşleri Bölge Sorumlusu Dursun Çolak başkanlığında verildi.

Kaynak: Editör:
Etiketler: İYİ, PARTİLİ, ATAŞ, İL, VE, İLÇE, TEŞKİLATINI, AĞIRLADI,
Yorumlar
Haber Yazılımı