KARAMAN: EKSİKLERİMİZ OLMASAYDI GALİBİYET ALABİLİRDİK
tekden site sağı sünnet
Haber
12 Şubat 2022 - Cumartesi 22:06 Bu haber 1682 kez okundu
 
KARAMAN: EKSİKLERİMİZ OLMASAYDI GALİBİYET ALABİLİRDİK
Kayserispor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, Galatasaray karşısında eksik oyuncuları olmasaydı daha iyi bir mücadele ve ikinci golü de bularak galibiyetle ayrılabileceklerini söyledi.
SPOR Haberi
KARAMAN: EKSİKLERİMİZ OLMASAYDI GALİBİYET ALABİLİRDİK

Galatasaray maçı sonrasında değerlendirmede bulunan tecrübeli çalıştırıcı Hikmet Karaman, şunları söyledi;

“Oynadığımız oyunun bölümlerini tartışabiliriz. En önemli şey içerde Hatayspor, kupa da Fenerbahçe maçı oynadık. Kupa da 50 dakika 10 kişi oynadık. Covid’ten dolayı pozitifler vardı. Kırmızı kart vardı. Abdulkadir sakatlandı. Mane’nin testi pozitif çıktı. Bu maç öncesinde 3 oyuncu kaybettik ve Galatasaray maçına çıktık. Bunu büyük kulüplerde kaldıramaz. Bunlar kolay olmuyor. Kadro oluşturmakta zorlanıyoruz.

Hatay, Fenerbahçe ve sonra Galatasaray maçı. Kayseri’de bıraktığımız oyuncuları çağırdık. Gavranovic’i dışarıda beklettik. Oyuna girdiğinde bazı oyuncuların hastalığın kendisinde ne kadar etki bıraktığını gördük. Thiam geldi. Oynamam zor dedi. Hastalık olmasa, oyuncular tam kadro olsa daha iyi oyun olur ve ikinci golü de bulabilirdik. Yediğimiz gol olur olmayabilir. Galatasaray psikolojik olarak sıkıntıları var, taraftar tribünleri doldurmuş. Etki altında idi. Böylesi bir maça çıktık. Üç maç vardı. Peş peşe gelen maçlardan çıkardığımız sonuçlar önemliydi. Biz mevcut maçlarla ilgili değerlendirmelerimiz olacak.”

Kaynak: Editör:
Etiketler: KARAMAN:, EKSİKLERİMİZ, OLMASAYDI, GALİBİYET, ALABİLİRDİK,
Yorumlar
Haber Yazılımı