KAYSERİ’NİN GELECEĞİ AYDINLIK OLMAZ
tekden site sağı sünnet
Haber
10 Haziran 2023 - Cumartesi 08:42 Bu haber 312 kez okundu
 
KAYSERİ’NİN GELECEĞİ AYDINLIK OLMAZ
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikli Bakanı Mehmet Özhaseki’den birlik ve beraberlik çağrısı
GÜNDEM Haberi
KAYSERİ’NİN GELECEĞİ AYDINLIK OLMAZ

Bakanı Mehmet Özhaseki, Kayseri’nin altıncı milletvekili olarak hizmet edeceğini belirterek, herkesi Kayseri için birlikte çalışmaya davet ederek, “Mahalli idarecilerimizle Kayseri’deki gönüllü kültür teşekkülleri, Kayseri’yi kim temsil ediyorsa onlarla aramızda ihtilaf çıkarsa, sen ben derdine düşersek, hizmet noktasında kusur edersek, emin olun Kayseri’nin geleceği aydınlık olmaz” dedi.

TÜRBE ZİYARETİNDE BULUNDU

Bakan olduktan sonra Kayseri’ye ilk kez gelen Bakan Mehmet Özhaseki’yi hava limanında kalabalık grup mehter takımı eşliğinde, meşaleler ve sloganlarla karşıladı. Kentteki ikinci gün programında ise Seyyid Burhaneddin Hazretlerinin türbesini ziyaret ederek burada dua eden Bakan Özhaseki, Valiliği, Büyükşehir Belediye Başkanlığını ziyaret ederek, bazı programlara katıldı. Hava limanı ve partideki açıklamasında, partililere desteklerinden dolayı teşekkür etti.

BİR KENARDA DURAMAZDIK

Ziyaretlerde açıklamalarda bulunan ve ‘Ben artık yoruldum demek en büyük vebal olurdu’ diyen Özhaseki, “Amerika’nın bile müdahil olduğu, AB ülkelerinden Türkiye dostu olmayan ülkelerin müdahil olduğu, Kandil’deki katillerin işe karıştığı, FETÖ’cülerin o şizofren yapının Türkiye’deki seçimler için gece gündüz koşturduğu bir ortamda bir kenarda duramazdık” ifadelerini kullandı. Hep birlikte Kayseri’ye hizmet çağrısında bulunan Bakan, “Kayseri için hizmet ve gayret edeceğiz” dedi.

İkinci kez bakan olduktan sonra ilk kez Kayseri ziyaretinde bulunan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikli Bakanı Mehmet Özhaseki, yaptığı açıklamalarda Kayseri için önemli mesajlar verdi.

Bakan Mehmet Özhaseki, valilik ve belediye ziyaretlerinde Kayseri’yi hep birlikte hizmet etme noktasında hareket edilmesiyle ilgili açıklamalarda bulundu. Özhaseki, valilik ziyaretindeki açıklamasında, şu ifadelere kullandı;

“Kayseri için partimizin 5 milletvekili arkadaşımız ile birlikte bende 6’ncı milletvekili olarak hizmet edeceğiz. Projelerini takip edeceğiz. Hiçbir şeyi eksik bırakmayacağız. Bu gayretler neticesinde Kayseri 30 yıldır aynı istikrar ve çizgi ile devam ettiği için parmakla gösterilen şehir oldu.”

SEN BEN DERDİNE DÜŞERSEK

“Şehirler arasında müthiş bir rekabet var. Şehirlerinde canlı birer organizma olduğunu düşünüyorsak, bu gayretlerimizin yenilenmesi, her gün yenilikleri, değişimi takip etmemiz gerekiyor. Mahalli idarecilerimizle, Kayseri’deki gönüllü kültür teşekkülleri ile, Kayseri’yi kim temsil ediyorsa onlarla aramızda ihtilaf çıkarsa, sen ben derdine düşersek, hizmet noktasında kusur edersek, emin olun Kayseri’nin geleceği aydınlık olmaz.”

DOĞRU ÇİZGİMİZDEN AYRILMADIK

“Biz bunları bildiğimiz için bazen yutkunarak, bazen görmezlikten gelerek, hatalı davranan kötü davrananları tanımıyormuşuz gibi, bilmiyormuşuz gibi hareket ederek, önümüze bakarak, yolumuza bakarak doğru çizgimizden ayrılmadık.”

14 GÜNDE BİR BAKAN GELECEK

“Bundan sonrada böyle olacak. Hizmet edecek. Gayret edeceğiz. Tarihte hizmet edenlerin ismi anılıyor. Kötülük edenlerin hepside kaybolup gidiyor. Çizgimiz değişmeyecek. Rabbim mahcup etmesin. Ben 14 günde bir bakan arkadaşımızı Kayseri’ye davet edeceğim. Bakanlık görevinde bunu yapıyordum. İlgili o arkadaşımızı bakanlığı ile ilgili kimler varsa onlarla diyalog kurucağız. Daha önceki bakanlığım döneminde de Kayseri’nin sorunlarını tartışıyor dile getiriyorduk. Bakanlık düzeyinde. Yine aynısı olacak.”

Kaynak: Editör:
Etiketler: KAYSERİ’NİN, GELECEĞİ, AYDINLIK, OLMAZ,
Yorumlar
Haber Yazılımı