Kayserispor VAR’ı geçemedi
tekden site sağı sünnet
Haber
01 Ekim 2022 - Cumartesi 21:20 Bu haber 1767 kez okundu
 
Kayserispor VAR’ı geçemedi
Kayserispor 1 – Trabzonspor 2 (maç sonu)
SPOR Haberi
Kayserispor VAR’ı geçemedi

Spor Toto Süper Lig’de Kayserispor kendi sahasında Trabzonspor’u ağırladı. Maçın ilk yarısı 1-0 Kayserispor üstünlüğü ile sona erdi.

İkinci yarıda Kayserispor 78. Dakikaya kadar üstün götürdüğü maçta hakem Ümit Öztürk’ün önünde meydana gelen pozisyonda oyun devam etti.

VAR bir süre bekledikten sonra pozisyonla ilgili maçın hakemine uyarıda bulundu ve Trabzonspor penaltı kazandı.

Trabzonspor penaltı sonrasında bulduğu ikini golle sahadan 2-1 galibiyetle ayrıldı. Kayserispor’un galibiyeti ise VAR ile adeta engellenmiş oldu.

Kayserispor maçın ilk yarısında 24. dakikada rakip takım kalecisinin hatasını iyi değerlendiren Thiam topu Gavranovic’e verdi. Gavranovic düzgün bir vuruşla topu ağlarla buluşturdu. 1-0.

Gol sonrasında Trabzonspor takımının bulduğu birçok pozisyonda ile kaleci Bilal gole izin verdi. Maçın ilk yarısı Kayserispor üstünlüğü ile sona erdi.

49. dakikada Ramazan’ın sağ kanattan ortasında müsait pozisyonda olan Gavranovic’in kafa vuruşunda top üstten dışarı gitti.

52. dakikada korner atışından gelen topu kafa vuruşu ile Gomes kaleye gönderdi ve top direkten döndü.

54. dakikada Gomes’in vuruşunda kaleye giden topu Onur son anda müdahale ederek çıkarttı.

67. dakikada Abdulkadir’in sert şutunda top kaleci Bilal’de kaldı.

78. dakikada maçın hakemi Ümit Öztürk’ün önünde yaşanan pozisyonda hakem oyunu devam ettirdi. Devam eden maç daha sonra VAR’dan gelen uyarı üzerine durdu. VAR uyarısı üzerine Ümit Öztürk, Onur Bulutk ile rakibin pozisyonunu izledi. Ümit Öztürk’ün önünde yaşanan pozisyon VAR uyarısı üzerine penaltı kararı ile sonuçlandı. Bakasetas penaltı atışını gole evirdi. 1-1.

82. dakikada Kayserispor’un rakibin kaleye giden topu koluyla çıkarttığı yönündeki itirazı üzerine VAR uyarısı ile maçın hakemi oyunu devam ettirdi.

83. dakikada hatalı pas ile gelişen Trabzonspor atağında Umut eza sahasında topla buluştuktan sonra attığı şutla golü buldu. 1-2.

Maçın hakemi duraklamaları dikkate alarak 10 dakika süre ekledi. Maçın uzatma bölümünde gol sesi çıkmadı.

Kaynak: Editör:
Etiketler: Kayserispor, VAR’ı, geçemedi,
Yorumlar
Haber Yazılımı