Kazım Yücel’in projelerine vatandaştan tam not
tekden site sağı sünnet
Haber
21 Şubat 2024 - Çarşamba 08:25 Bu haber 466 kez okundu
 
Kazım Yücel’in projelerine vatandaştan tam not
İYİ Parti Kayseri Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Kazım Yücel’in belediye başkanı seçilmesi durumunda yapacağı hizmetlerle ilgili olarak açıkladığı projeler büyük ilgi gördü
GÜNDEM Haberi
Kazım Yücel’in projelerine vatandaştan tam not

İYİ Parti Kayseri Büyükşehir Belediye Başkan adayı Kazım Yücel, düzenlediği basın toplantısında projelerini açıkladı. 7’den 77’ye herkesle ilgili çalışmaların olacağı projelerin aynı zamanda kentin gelişmesi noktasında bütün sektörlere yönelik desteklerin yer alması dikkat çekti.

 

Düzenenlenen tanıtım toplantısına Kazım Yücel ile birlikte Milletvekili Dursun Ataş, İYİ Parti Talas Belediye Başkan adayı Göker Gözütok, İYİ Parti Melikgazi Belediye Başkan Adayı Sedat Kılınç ve çok sayıda İYİ Partili üyeler katıldı.

 

Toplantıda konuşma yapan Kazım Yücel, "İki dönem meclis üyeliği yaptım kimse beni durduramadı. Vatandaşın isteklerini meclisten geçirmeden asla geri adım atmadım" diye konuştu.

 

BU ŞEHRİN ULAŞIMINDA BÜYÜK SIKINTILAR VAR

 

Konuşmalarında Kayseri'nin ulaşım sorununa değinen Kazım Yücel, "Bu şehrin ulaşımında büyük sıkıntılar var. Kartal Kavşağı başta olmak üzere; Köşk Kavşağı, Talas Üniversitesi Kavşağı... Halihazır askeriyeyle imzalanmış, imar planları kabul edilmiş. Sadece uygulamaya geçilecek bir proje Talas bölgesine bağlanacak.

 

TURİZM DAİRE BAŞKANLIĞI KURACAĞIZ

 

Turizm bütçesinin yetersiz olduğuna dikkat çeken Kazım Yücel, "Turizm bütçesi yetersiz kalıyor. Bu işin bir bütçesi yok. Sayın Valimizin de bütçesi buna yeterli değil ama biz Büyükşehiriz bu bize düşer. Urfa'ya gidiyorum utanıyorum, Antep'e gidiyorum utanıyorum.

 

Cumartesi-Pazar saydığım şehirlerde ki kalabalığı görüyorum, ne var Urfa'da, Antep'de diyorum. Urfa'da kale var diyorlar bende de var, Urfa'da Balıklı Göl var, bende de Kapuzbaşı Şelalesi var, Sultan Sazlığı var. Turizm Daire Başkanlığı kuracağız. Bu alan içerisinde 80 vilayete gidecek tecrübeli arkadaşlarımızla birlikte 80 vilayette bir Kayseri lokasyonu kuracağız.

 

GELENEKSEL LEZZETLERİNDEN OLUŞAN BİR LOKASYON KURACAĞIZ

 

Kayseri'nin giriş çıkışlarına Kayseri ürünleri satan lokasyonlar kuracağını belirten Yücel, "Kayseri ürünlerinin olduğu ev hanımlarımızın birşeyler sattığı, Sivas'tan Ankara'ya gidenin şehir içinden sucuk pastırma mı alınır dedirtmeyen bir lokasyon olacak" ifadelerini kullandı.

 

HAPİSHANE DEĞİL HASTANE, HUZUREVİ, SOSYAL DONATILAR VE OKULLAR YAPACAĞIZ

 

İYİ Partili Yücel, mevcut yöneticilerin en iyi yaptığı için hapishane yapmak olduğunu belirterek, ihtiyaç olan, tamamen dolmuş huzurevi, hastane, sosyal donatılar, okullarla ilgili hapishane için harekete geçtikleri kadar duyarlı olmadıklarını söyledi.

 

ŞEHRE 3 TANE DEVLET HASTANESİ

 

Yücel, Suriyelilere hastanelerde öncelik tanındığı ve bunun yanı sıra yoğunluk yüzünden hastanelerde gelecek yıllara randevular verilerek insanların sağlık hizmeti almaz hale geldiğini belirterek, 3 tane devlet hastanesi yapacaklarını duyurdu. Talas, melikgazi, şehrin doğusu için düşündükleri hastaneleri yaparak ilgili bakanlığa vereceklerini ve bu şehrin insanları içinde buraya hekim, sağlık personeli atamak mecburiyetinde olduklarını ifade etti.

 

PROJELERE TAM NOT

 

Kazım Yücel’in açıkladığı projelere sosyal medya üzerinden vatandaşlar tam not verdi. Vatandaşlar, eksiklerin ve şehrin ihtiyaçlarının tam anlamı ile tespit edildiğini, farklı şehirlerde insanlara sosyal destekler verilirken Kayseri’de bu desteklerin verilmediğine dikkat çektiler.

Kaynak: Editör:
Etiketler: Kazım, Yücel’in, projelerine, vatandaştan, tam, not,
Yorumlar
Haber Yazılımı