KESOB’DA MART’TA 414 YENİ KAYIT YAPILDI
tekden site sağı sünnet
Haber
11 Nisan 2023 - Salı 21:30 Bu haber 2838 kez okundu
 
KESOB’DA MART’TA 414 YENİ KAYIT YAPILDI
Kayseri Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (KESOB) Sicil Müdürlüğü’nün verilerine göre, Mart ayında 414 adet yeni sicil kaydı yapıldı. KESOB Başkanı Şeyhi Odakır, yeni kayıt yaptıran esnafa işlerinde bol kazançlar diledi. Odakır, “Yeni kayıt yaptıran esnafımıza hayırlı olsun diyorum. 2023 yılının esnaf ve sanatkârlarımızın yılı olmasını temenni ediyorum” dedi.
EKONOMİ Haberi
KESOB’DA MART’TA 414 YENİ KAYIT YAPILDI

KESOB Sicil Müdürlüğü’nün Mart 2023 verileri belli oldu. Buna göre Mart ayında KESOB Sicil Müdürlüğü’ne 414 adet yeni sicil kaydı gerçekleştirildi.

KESOB Başkanı Şeyhi Odakır, Mart ayı verilerini değerlendirdi. Başkan Odakır, “Yeni kayıt yaptıran esnaf ve sanatkârlarımıza hayırlı olsun diyor, işlerinde bol kazançlar diliyorum. Bu yılın esnafımızın yılı olmasını temenni ediyorum. Kayseri’nin en büyük sivil toplum kuruluşu olarak, 32 bin esnaf ve sanatkârın temsilcisi olarak, esnafımızın faydasına ve yararına olacak çalışmaları yapmaya devam edeceğiz. Hizmetlerimizle, projelerimizle esnafımıza faydalı olmaya gayret edeceğiz. Esnafımızın yanında olacak, onların sesi olacağız. Tekrardan yeni kayıt yaptıran esnafımıza hayırlı olsun diyorum. Bütün esnaf ve sanatkâr kardeşlerimize işlerinde bol kazançlar diliyor, her birini selamlıyorum” diye konuştu.

Kaynak: Editör:
Etiketler: KESOB’DA, MART’TA, 414, YENİ, KAYIT, YAPILDI,
Yorumlar
Haber Yazılımı