KİLO VERMEK İÇİN BIÇAK ALTINA YATMAYA GEREK YOK
tekden site sağı sünnet
Haber
14 Nisan 2023 - Cuma 21:05 Bu haber 5530 kez okundu
 
KİLO VERMEK İÇİN BIÇAK ALTINA YATMAYA GEREK YOK
Dijitalleşmenin yaygınlaşıp alışkanlıkların çevrimiçi platformlara kayması hareketsizliğe yol açarken, ulaşım alternatiflerinin çeşitlenmesi yürüme ihtiyacını dahi ortadan kaldırıyor.
SAĞLIK Haberi
KİLO VERMEK İÇİN BIÇAK ALTINA YATMAYA GEREK YOK

Bunlara sağlıksız ve düzensiz beslenme de eklendiğinde, aşırı kilo ve obezite sorunları ortaya çıkıyor. Birçok kişi hızlı ve ve pratik bir şekilde kilo vermenin yollarını araştırırken, biorezonans terapisi ameliyatsız ve kolay bir yöntem olarak öne çıkıyor.

 

Dünya Sağlık Örgütü (DSÖ) tarafından paylaşılan son tahminler, 2020 ila 2030 arasında neredeyse yarım milyar kişinin, fiziksel hareketsizlikten kaynaklı bir hastalığa yakalanacağına işaret ediyor. Giderek daha fazla dijitalleşen bir dünyada, insanların hareketleri azalıyor. Buna ulaşım alternatiflerinin artması, sağlıksız ve düzensiz beslenme gibi unsurlar eklendiğinde, aşırı kilo sorunları ortaya çıkıyor. Obeziteye çözüm için Fiziksel Aktivite Küresel Eylem Planı oluşturan DSÖ, bu kapsamda hazırladığı raporda, dünya genelinde her dört yetişkinden birinin ve ergenlerin 81’inin yeterince fiziksel aktivite yapmadığına dikkat çekiyor. Diyetisyen Elif Nur Kılıç, “Hem sağlığını korumak hem de güzel görünmek isteyen pek çok kişi, fazla kilolarından kurtulmak istiyor. Aralarında ameliyatın da bulunduğu pek çok yönteme başvurabiliyorlar. Myza Rezonans olarak, biorezonans terapisiyle kişinin iştahını baskılıyoruz. Böylece hastalar iştah, sindirim ve metabolizmalarına göre hızlı ve sağlıklı şekilde kilo veriyor” dedi. 

Biorezonans seanslarıyla iştahı baskılıyoruz”

Biorezonans uygulamasıyla kişilerde iştah isteğinin azaltılabildiğini belirten Diyetisyen Elif Nur Kılıç, “Birçok hasta artık daha kolay ve hızlı kilo verebilmek için farklı yöntemlerin arayışına giriyor. Biorezonans ise tam da bu noktada hem sağlıklı hem de pratik bir alternatif oluyor. Bu uygulama vücuda dışarıdan verilen titreşimlerle gerçekleştiriliyor. Vücudun etkileşime girmesi ve enerjetik doğasında değişiklik yaratılması sağlanıyor. Biorezonans uygulamasıyla danışanlarımızın özellikle karbonhidratlara karşı iştahını baskılıyoruz. Böylece diyeti bozma isteklerini engelliyoruz” dedi. 

Sürece kişiye özel program hazırlayarak başlıyoruz”

İştahın baskılanmasıyla birlikte zararlı gıdalara karşı da isteksizlik duyulduğunu belirten Diyetisyen Elif Nur Kılıç, biorezonansın uygulama aşamalarını şu sözlerle aktardı: “İlk adımda kilo vermek isteyen hastalarımızla 15 ila 30 dakika bir ön görüşme yapıyoruz. Vücut analizini, kompozisyonlarını ölçen cihazlarımızla detaylı bir değerlendirmede bulunuyoruz. Böylece danışanımızın kaç seansta istediği kiloya ulaşabileceğini kararlaştırıyoruz. Ardından ise kişiye özel diyet listesi hazırlıyoruz. İlk seans genellikle 45 dakika sürüyor, sonraki seanslar ise kişinin iştah, sindirim, metabolizma hızına göre 60 dakikaya kadar çıkabiliyor.”

Biorezonans ile sigarayı bırakma oranı 70 ila 95 arasında değişiyor” 

Biorezonans terapisinin sadece kilo vermek için değil, sigara, alkol, kumar bağımlılıklarında, ağrılı hastalıklarda, psikolojik ve alerjik rahatsızlıklarda da uygulandığının altını çizen Myza Rezonans Diyetisyeni Elif Nur Kılıç, “Farklı bağımlılıklar için biorezonans terapisi uygulayabiliyoruz. Bu terapi ile sigarayı bıraktırmada 70 ila 95, alkolü bıraktırmada ise 90 civarında başarı kaydediyoruz. Sigarayı bırakmakta zorlanan danışanlarımız için ücretsiz destek seansı yapıyoruz” dedi. 

Terapiyi yaptıracak kişinin kararlı olması çok önemli"

Biorezonans terapilerinin epilepsi hastalarına, kalp pili olanlara ve hamilelere uygulanamadığının altını çizen Diyetisyen Elif Nur Kılıç, “Bu terapi yönteminde istenilen sonuca ulaşmak için birçok faktörün bir araya gelmesi gerekiyor. Biorezonans terapisini yaptıracak kişinin kararlı olması, biorezonans cihazının kaliteli olması, terapi ortamının uygun koşullara sahip olması ve biorezonans uygulayıcılarının yetkin bireyler olması gibi çok önemli. Biz Alman menşeli Neoquitt cihazını kullanıyoruz. 5 yıllık tecrübemizle ve uzman kadromuzla şu ana kadar binlerce danışanımızı sağlıklı ve mutlu bir şekilde uğurladık. Obezite için bıçak altına yatmak, bağımlılıklardan kurtulmak için kutu kutu ilaç içmek yerine biorezonans terapisiyle sonuca ağrısız, sancısız, yan etkisiz ulaşabilmek mümkün” şeklinde konuştu. 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: KİLO, VERMEK, İÇİN, BIÇAK, ALTINA, YATMAYA, GEREK, YOK,
Yorumlar
Haber Yazılımı