KOCASİNAN ARAÇ FİLOSUNA 36 YENİ ARAÇ EKLEDİ
tekden site sağı sünnet
Haber
29 Nisan 2022 - Cuma 16:50 Bu haber 3467 kez okundu
 
KOCASİNAN ARAÇ FİLOSUNA 36 YENİ ARAÇ EKLEDİ
Kocasinan Belediyesi, vatandaşlara daha hızlı ve daha kaliteli hizmet verebilmek için filosuna eklediği ve maliyeti 46 Milyon 500 Bin TL olan 36 yeni aracı, düzenlenen törenle tanıttı.
GÜNDEM Haberi
KOCASİNAN ARAÇ FİLOSUNA 36 YENİ ARAÇ EKLEDİ

Yeni araçların belediyeye katılmış olması, çocukluğunda yaşadığı bayramlık heyecanıyla eşdeğer olduğunu belirten Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, 7 yılda 98 yeni aracı Kocasinan’a kazandırarak, araç filosunu 418’e yükselttiklerini söyledi.

Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen araç tanıtım törenine; AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, Önceki Dönem Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, AK Parti Milletvekili İsmail Emrah Karayel ve İsmail tamer, Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan, AK Parti İl Başkanı Şaban Çopuroğlu, MHP İl Başkanı Adnan İncetoprak,  AK Parti Kocasinan İlçe Başkanı Hüseyin Okandan, Ford Metinler A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Metin Köseoğlu, meclis üyeleri, kamu kurum ve kuruluşların temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Törenin açılış konuşmasını yapan Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, alınan araçların hayırlı olması temennisinde bulunarak; “Bu araçlar; Kırsal, Fen İşleri, Temizlik İşleri, Park Ve Bahçeler hatta Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü’nde hizmet verecek. Ramazan Bayramı’na birkaç gün önce gelen bu araçlar, demek ki Kocasinan için bayramlık olmuştur. Bayram’da bir şeyler alındığı zaman küçüklerde büyüklerde o mutluluğu çok iyi bilirler. Benim içinde şuanda bu araçların Kocasinan Belediyesi’ne katılmış olması, çocukluğumda yaşamış olduğum bayramlık heyecanıyla eşdeğerdir. Aynı mutluluğu ve aynı hazzı tadıyorum. Göreve geldiğimden bugüne kadar, 98 yeni araç aldık.  Araç filomuzu gençleştiriyoruz. Ayrıca yeni araçlar demek, yeni hizmet alanlar demektir. Kocasinan’da farklı projelere imza atmak için gayret ediyor ve her alanda hizmet ediyoruz. Göreve geldiğimde  1 Milyon 184 bin metrekare var iken, bugün itibariyle 2 Milyon 213 bin metrekare yeşil alan üzeri yeşil alan oluşmuş. Özellikle kentsel dönüşüm denildiği zaman Kocasinan Belediyesi ile özdeşleşmiştir. Bu noktada bin 656 konutu hak sahibine teslim ettik. Fen işleri Müdürlüğü ise 1,5 Milyon ton asfalt üretimi yaparak, yeni ve mevcut yollar yapmışız demektir. Kocasinan’ımızın her bir bölgesinde imzamız var” ifadelerini kullandı.

‘Kocasinan’da yaşamak bir ayrıcalıktır’ sözünü vurgulayan Başkan Çolakbayrakdar, “Hedefimiz; Kocasinan’da yaşamak bir ayrıcalıktır. Bu hedef için gece gündüz demeden yoğun gayret ediyoruz. Bu noktada çalışan bütün arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Ayrıcalıklı bir Kocasinan inşa edebilmek için yaptığımız çalışmalar rakamlara da yansımıştır. Modern ve marka şehir olan Kayseri’ye yakışır projeler üretiyoruz. Yaşamak ve Yaşatmak için gece-gündüz demeden ilçemize hizmet ulaştırmanın gayreti içerisinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu vesile ile aldığımız araçların hayırlı olmasını diliyorum. Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğümüzde kullanılmak üzere derin donduruculu frigorifik araç aldık. 4 binden fazla ihtiyaç sahibi aileye yılın 12 ayı her zaman yanındayız. Bu araç, o yüzden çok önemli ve değerlidir. İnsan odaklı projelerimizle vatandaşların yüreğine dokunan hizmetleri hayata geçirmeye devam edeceğiz” diye konuştu.

Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç ise; kayseri model belediyeciliği katkı sağlayan bütün belediye başkanlarına teşekkür etti.

AK Parti Milletvekili İsmail Emrah Karayel de; Kocasinan Belediyesi’nin dinamik bir belediyecilik hizmeti verdiğini ifade ederek, hizmetlerden dolayı Başkan Çolakbayrakdar’a teşekkür etti.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki ise; Kocasinan Belediyesi’nin hizmetlerinden dolayı Başkan Çolakbayrakdar’a teşekkür ederek, “Şehirlerin geleceği ve akıbeti, o şehirde yaşayan yöneticilerinin ufuklarıyla doğru orantılıdır. Allah’a hamd olsun. Kayseri’mizde iyi hizmetler veren 17 belediyemiz var. Bu güzel hizmetlere emek veren Belediye Başkanımız Ahmet Beye teşekkür ediyorum. Ramazan boyunca her akşam vatandaşlarla bir arada olan başkanımızı tebrik ediyorum” şeklinde konuştu.

Program, sembolik anahtarın teslim alınması ve duaların edilmesiyle sona erdi.

Kaynak: Editör:
Etiketler: KOCASİNAN, ARAÇ, FİLOSUNA, 36, YENİ, ARAÇ, EKLEDİ,
Yorumlar
Haber Yazılımı