KÖSE: EĞİTİMDE VE MOTİVASYON ÖNEMLİ
tekden site sağı sünnet
Haber
26 Şubat 2022 - Cumartesi 16:22 Bu haber 2218 kez okundu
 
KÖSE: EĞİTİMDE VE MOTİVASYON ÖNEMLİ
ABK (Alpaslan Bilim Kariyer) Dershanesi Kurucu Müdürü Abdullah Köse, öğrencilerin motivasyonlarının da en az dersleri kadar önemli olduğu, dershane olarak rehberlik servisince verilen hizmetler dışında tüm imkanlarını kullandıklarını belirtti.
EĞİTİM Haberi
KÖSE: EĞİTİMDE VE MOTİVASYON ÖNEMLİ

Bu kapsamda son olarak öğrencilerini Kozaklı Sanitas Termal Otele Kampa götürdüklerini belirten Abdullah Köse, kampta öğrencilere günlük 4 saat aktivite sağladıklarını bunun yanı sırada günlük 600 soruluk genel tekrar soru kampı yaptıklarını belirtti.

 “Tebdili mekanda ferahlık vardık"  sözünden hareketle öğrencileri kampa götürmelerinin öğrenciler üzerinde fazlasıyla  fayda sağladığını   belirten Abdullah Köse, öğrencilerin hazırlık döneminde çok bunaldıklarını ailelerin güvenli bir ortamda öğrencileri tatile gönderemediklerini yaptıkları bu aktivitenin hem ders hem motivasyon hem de öğrencilerin stres atması anlamında ailelere ciddi bir çözüm sağladığını belirtti. 5 gün süren kampta kimi öğrencilerin ders çalışma anlamında limitlerini dahi zorladıklarını ancak aynı zamanda da eğlendiklerini  belirten Abdullah Köse, ABK Dershanesi olarak farklı ve işlevsel projelerle yine öğrenci ve velilere hizmet vermeye devam edeceklerini söyledi.

Kaynak: Editör:
Etiketler: KÖSE:, EĞİTİMDE, VE, MOTİVASYON, ÖNEMLİ,
Yorumlar
Haber Yazılımı